ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα δεδομένα για Κόρχουτ: H κοινή επιθυμία για παραμονή και η… απορία των Κροατών

Κυκλοφόρησε στην Κροατία η είδηση που… πηγάζει από την Ελλάδα, πως ο Μιχάι Κόρχουτ βρίσκεται στο μεταγραφικό κάδρο της Χάιντουκ.

Μάλιστα, τα κροατικά ΜΜΕ ασχολήθηκαν εκτενώς με το θέμα, με αναφορές που δεν περιείχαν κάτι περισσότερο απ΄όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά.

Η ιστοσελίδα, nemzetisport.hu, υποστηρίζει πως το ενδιαφέρον είναι όντως υπαρκτό αν και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει που θέλει να συνεχίσει ο Ούγγρος διεθνής. καθώς ο Άρης του έχει καταθέσει πρόταση για ανανέωση.

Σε αυτό στέκεται και η slobodnadalmacija.hr, η οποία τονίζει πως… “ο αθλητικός διευθυντής του Άρη, ο θρυλικός Άγγελος Χαριστέας είναι αποφασισμένος να κρατήσει τον 31χρονο μπακ”.

Ωστόσο, υπάρχει και μία απορία, την οποία έχει εκφράσει η ιστοσελίδα, germanijak.hr, στο ρεπορτάζ της για το συγκεκριμένο ενδιαφέρον. Αναφέρει πως της κάνει… εντύπωση, πως η Χάιντουκ ενδιαφέρεται για έναν αριστερό μπακ, την στιγμή που έχει δύο νέους και ταλαντούχους παίκτες, τους Colina και Dolcek.

Το ενδιαφέρον της Χάιντουκ δεν είναι τωρινό, καθώς υφίσταται εδώ και καιρό. Ο Μιχάι Κόρχουτ, όμως, έχει ως προτεραιότητά του τον Άρη. Άλλωστε, αυτό άφησε να εννοηθεί και μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ, όπου σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως θέλει να μείνει, πετώντας το… μπαλάκι στη διοίκηση.

 

 

To Top