ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα δεδομένα για τον Γέφτοβιτς και η σημαντική συνάντηση…

Δύσκολη περίπτωση η απόκτηση του Μίλαν Γέφτοβιτς από τον Άρη, όχι όμως και ακατόρθωτη…

Τις τελευταίες μέρες έχουν ειπωθεί και γραφτεί διάφορα, όμως μία ενδεχόμενη συνάντηση ανάμεσα στον εκπρόσωπο του παίκτη, Ιβάν Ντούτιτς και τον Άρη να ξεκαθαρίσουν το τοπίο. Μία συνάντηση που ενδέχεται να γίνει τα επόμενα 24ωρα στην Ελλάδα.

Για τον Σέρβο εξτρέμ, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ενδιαφέρον και μάλιστα έντονο έχει δείξει η Μαγιόρκα, ενώ από την Σερβία υποστηρίζουν πως εκτός του Άρη, σύλλογος από την Ρωσία έχει καταθέσει πρόταση.

Μάλιστα, στη Σερβία υποστηρίχθηκε χθες, πως ο Άρης θέλει δανεικό τον Γέφτοβιτς! «Ο Άρης ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μίλαν Γέφτοβιτς με τη μορφή δανεισμού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Αυτό είναι κάτι που δεν βλέπει με καλό μάτι ο Ερυθρός Αστέρας», ανέφεραν.

Από την πλευρά του ο μάνατζερ του Γέφτοβιτς αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, δίνοντας τον πρώτο λόγο στον Ερυθρό Αστέρα: “Από τον Αστέρα μου είπαν ότι θέλουν να τον δουν στην ομάδα γιατί φέτος δεν πήρε ευκαιρίες. Δεν θέλω πω ότι έκαναν λάθος, αλλά ίσως και να έκαναν. Δούλεψε σκληρά, ήταν ήσυχος κι όταν του δόθηκαν οι ευκαιρίες έδειξε ποιος είναι.

Θα δούμε όλα είναι ανοικτά. Έχουμε κάποιες προτάσεις, δυο-τρεις ομάδες μας τηλεφώνησαν, αλλά θα πρέπει πρώτα να μιλήσουμε με τον Αστέρα».

Ο Αστέρας θέλει να τον δει. Εμείς θέλουμε να παίζει και ο παίκτης επιθυμεί να αγωνίζεται. Ίσως να μη φύγουμε αμέσως. Ίσως τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο να έρθει κάποιο κλαμπ με μια καλή προσφορά».

To Top