ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα δεδομένα για το ενδιαφέρον του Άρη για Ουάρντα…

Ο Αμρ Ουάρντα βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα του Άρη και δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αιγύπτιος απασχολεί τους “κιτρινόμαυρους”…

Συνέβη για πρώτη φορά το περασμένο καλοκαίρι, όταν και αναμενόταν να αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, κατέληξε στον Βόλο ως ελεύθερη μεταγραφή, με τον ίδιο να κατηγορεί τότε την πρώην ομάδα του, πως δεν του επέτρεψε να συνεχίσει σε ανταγωνιστική ομάδα την καριέρα του.

“Τώρα έχω ένα χρόνο συμβόλαιο και μετά θα είμαι ελεύθερος. Ρωτήστε αν με ήθελε ο Μαρτίνς ή όχι. Ρωτήστε τον Καρυπίδη αν με ήθελε. Τα λεφτά δεν είναι το παν. Σέβομαι τον ΠΑΟΚ. Δεν ήθελα να κάνω μαλ…ίες και να μην με σέβεται ο κόσμος. Μεγάλωσα σε καλή οικογένεια και δεν είμαι μαλ…ας”, είχε δηλώσει ο Αιγύπτιος λίγο πριν υπογράψει με τον Βόλο τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Για τον Ουάρντα είχε μιλήσει σε συνέντευξη τύπου και ο Θοδωρής Καρυπίδης, τονίζοντας: “Εγώ διαφυλάττω τα συμφέροντα του Άρη. Αν μπορούσα να τους πάρω τον Ουάρντα, θα τον έπαιρνα. Με ενδιαφέρει να παίρνω παίκτες καλούς για τον Άρη κι ας είναι από την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ ή τον Ολυμπιακό. Γίνεται προσπάθεια να πάρουμε τον Ματέο. Συζητήσαμε με τον Αστέρα, ήταν αρνητικοί, ο παίκτης θέλει να έρθει, δεν θέλω να πω περισσότερα γιατί είμαστε σε διαπραγμάτευση”.

O παίκτης μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Βόλο, καθώς είχε υπογράψει για έναν χρόνο συμβόλαιο. Αν ο Βόλος θέλει να έχει κάποιο κέρδος θα πρέπει να συμφωνήσει την παραχώρησή του από τώρα, ειδάλλως ο παίκτης μπορεί να συμφωνήσει από τώρα με τον Άρη για το καλοκαίρι.

Η επιθυμία του Άρη να τον αποκτήσει είναι δεδομένη, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει αυτή την περίοδο έντονο ενδιαφέρον. Μένει να ξεκαθαρίσει τι θέλει ο Βόλος τη δεδομένη χρονική στιγμή, όπως αναλύσαμε, για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

To Top