ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα διαρκείας, οι παλιές “πληγές” και η στήριξη των φιλάθλων – Από αύριο σε κυκλοφορία τα εισιτήρια

Από χθες έχουν ανακοινωθεί τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2022-23, τα οποία θα είναι προς διάθεση από αύριο Τετάρτη στους φιλάθλους του Άρη.

Υπήρξαν πολλά σχόλια από χθες, σε πολλά επίπεδα. Υπάρχουν αρκετές φωνές που αναφέρουν ότι θα μπορούσε φέτος να υπάρχουν πιο χαμηλές τιμές, πιο προσιτές και να είχαν συμπεριληφθεί και η Ευρώπη, το κύπελλο ή κάποιο από τα φιλικά… Είναι γεγονός ότι η κοινωνία βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση, οι αυξήσεις σε όλα τα είδη έχουν πάρει κατακόρυφη άνοδο και οι οικονομικές δυσκολίες μοιάζουν βουνό στην καθημερινότητα του κόσμου.

Την ίδια ώρα, η ΠΑΕ Άρης -και ο Θόδωρος Καρυπίδης προσωπικά- περιμένει την στήριξη του κόσμου για μια ακόμη φορά, μέσα από την αγορά διαρκείας, με δεδομένες τις παραπάνω δυσκολίες και το τοπίο, όπως έχει διαμορφωθεί. Εκείνο που τονίζεται σε επίπεδο ΠΑΕ είναι ότι κάθε χρόνο, καλείται να πληρώνει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για παλιές “πληγές”. Ήδη μετά και την υπόθεση Παλαθουέλος, όπου ο Θόδωρος Καρυπίδης πάνω από 100.000 ευρώ τόκους και προσαυξήσεις, το ποσό των οφειλών της παλιάς ΠΑΕ, που βρήκε μπροστά του αγγίζει ή και έχει ξεπεράσει τα 4.000.000 ευρώ.

Ποσό που σε κάθε άλλη περίπτωση θα είχε εξοικονομηθεί για το όφελος της ομάδας. Παράλληλα, εκείνο που επιπλέον υπογραμμίζεται στην Αλκμήνης είναι ότι ο Άρης θα πρέπει να παραμείνει ανταγωνιστικός, την ώρα που οι “αντίπαλοι” του αναμένεται να δυναμώσουν κι από τη στιγμή που στην ΠΑΕ δεν υπάρχει η πολυτέλεια ενός ισχυρού μεγαλοεπιχειρηματία από τα μεγάλα οικονομικά “τζάκια” η στήριξη των φιλάθλων είναι ζωτικής σημασίας και πολύτιμο “οξυγόνο”. Για μια ακόμη σεζόν. 

Ακόμη, ένα στοιχείο έχει να κάνει με την απώλεια μεγάλων εσόδων από τα κλειστά γήπεδα για σχεδόν 1,5 χρόνο, πέρσι, αλλά και φέτος, όταν σε πολλά ματς, υπήρχαν ασφυκτικά περιοριστικά μέτρα.

Όπως τόνιζαν για μια ακόμη φορά στον Άρη, μέσα από την στήριξη και την ενότητα της ομάδας, οι κιτρινόμαυροι θα μπορέσουν να είναι πολύ πιο δυνατοί απέναντι στον “πόλεμο” και τις τρικλοποδιές που παρουσιάζονται σε μόνιμη βάση.

Τα εισιτήρια και οι τιμές

Να σημειωθεί ότι η κίτρινη κερκίδα πήγε πάλι στη Θύρα 2, τα εισιτήρια θα τιμώνται 15 ευρώ στα πλέι οφ για τους κατόχους διαρκείας, ενώ υπάρχουν εκπτώσεις στην μπουτίκ και γενικά αρκετά προνόμια.

Οι θέσεις των περσινών κατόχων διαρκείας θα μείνουν δεσμευμένες μέχρι τις 4 Ιουλίου, ενώ από την Τετάρτη 1 Ιουνίου ξεκινάει η διάθεση των νέων διαρκείας για τους φιλάθλους του Άρη. Οι τιμές των διαρκείας ξεκινούν από 130 ευρώ (για ανανέωση στις θύρες 1 και 3 αλλά και για ανέργους και φοιτητές) και φτάνουν μέχρι τα 2200 ευρώ για τα VΙP.

Αναλυτικά:

To Top