ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα διλήμματα για την αρχική ενδεκάδα με Ολυμπιακό…

Ο Πάκο Ερέρα αλλάζει το σύστημα του Άρη από 4-3-3 σε 4-2-3-1, ωστόσο ακόμα δεν έχει πάρει τις τελικές του αποφάσεις για την αρχική ενδεκάδα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Από τις δοκιμές που έκανε στις τελευταίες προπονήσεις, «φανέρωσε» εν μέρει τα πλάνα του και ουσιαστικά τρεις είναι οι θέσεις που… παίζουν. Αυτή του δεξιού μπακ, του ενός στόπερ και του παίκτη που θα έχει πιο επιτελικό ρόλο αγωνιζόμενος πίσω από τον φορ.

Για το δεξί άκρο της άμυνας, περισσότερες πιθανότητες φαίνεται πως έχει ο Κωνσταντινίδης έναντι του Τζανακάκη. Δεν αποκλείεται πάντως στο τέλος να επιλεγεί ο δεύτερος κυρίως λόγω εμπειρίας. Για το κέντρο της άμυνας, φαβορί για δίδυμο είναι οι Μάβραϊ και Σόουζα. Ο Πορτογάλος είναι ο «σίγουρος», ενώ κάποιες πιθανότητες έχει και ο Δεληζήσης.

Από εκεί και πέρα, ο Βαλεριάνος θα είναι το αριστερό μπακ, ενώ για τις δύο θέσεις στον άξονα της μεσαίας γραμμής, μάλλον έχουν «κλειδώσει» οι Μπάσα και Σιώπης με τον Ματίγια να έρχεται μάλλον από τον πάγκο.

Οι Ματέο Γκαρσία και Μπρούνο Γκάμα δεν αλλάζουν κι από εκεί και πέρα τρεις παίκτες διεκδικούν δύο θέσεις. Ή θα αγωνιστεί από την αρχή ο Μαρτίνες (έχει μεγάλο προβάδισμα), άρα ένας εκ των Γιουνές ή Ντιγκινί θα μείνει στον πάγκο ή θα μείνει εκτός ο Αργεντινός και θα ξεκινήσουν βασικοί οι δύο τελευταίοι.

To Top