Τα δυο διλήμματα του Χατζηνικολάου

H αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα ξεκίνησε για τον Άρη. Ο Γιάννης Χατζηνικολάου καταλήγει στο σχήμα που θα παρατάξει στην Ριζούπολη.

Ο τεχνικός των «κίτρινων» με βάση το… αγαπημένο του 4-2-3-1 που επιλέγει από το πρώτο φιλικό παιχνίδι έχει ουσιαστικά δυο διλήμματα.

Το ένα έχει να κάνει με τη δεξιού μπακ και το άλλο με την θέση στην μεσοεπιθετική πτέρυγα.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Σωκράτης Διούδης, ενώ τις τρεις από τις τέσσερις θέσεις της άμυνας, θα καλύψουν από τα αριστερά, οι Τσουμάνης, Πουλίδο και Κύργιας.

Δίλημμα υπάρχει για τα δεξιά, όπου προβάδισμα έχει ο Ηρακλής, αλλά «παίζει» και η περίπτωση του Λεμονή.

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ο Παπαδόπουλος αναμένεται να έχει δίπλα τον Τριανταφυλλάκο (κερδίζει… πόντους σε σχέση με τον Έλνσερ) και μπροστά τους θα είναι ο Τάτος.

Μια θέση στις θέσεις των ακραίων μεσοεπιθετικών θεωρείται δεδομένα «κλεισμένη» από τον Σαλόζε Ουντότζι, ενώ την άλλη διεκδικεί με πολύ μεγάλες αξιώσεις από τον Ιμπέχ, ο νεαρός Σταυρόπουλος, που τα πηγαίνει περίφημα μέχρι τώρα στην προετοιμασία. Στην κορυφή της επίθεσης, θα είναι ο Μιχάλης Μανιάς

Αυτές είναι οι σκέψεις του 48χρονου τεχνικού, αλλά μέχρι και την Παρασκευή αναμένεται να καταλήξει οριστικά στις αποφάσεις του.

To Top