ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα δυο ματς με ΑΕΚ, οι αλλαγές που ετοιμάζει στο ΟΑΚΑ και το… Κύπελλο!

Το ματς με τον Ολυμπιακό είναι παρελθόν για τον Άρη, που μπαίνει από σήμερα στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για τον αγώνα της χρονιάς!

Σε εννέα μέρες, οι “κιτρινόμαυροι” θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ, στην ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας με φόντο τον τελικό της διοργάνωσης, αν και το Σάββατο υπάρχει ένα ακόμα ματς με την ομάδα της Αθήνας, αλλά στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ.

Σε αυτή την αναμέτρηση ο Μίχαελ Ένινγκ θα παρατάξει τον Άρη αρκετά διαφοροποιημένο από την συνηθισμένη του εικόνα.

Κι αυτό γιατί ο Γερμανός δεν θέλει να επιβαρύνει κανέναν ποδοσφαιριστή του ενόψει του Κυπέλλου και φυσικά σε καμία των περιπτώσεων δεν θα ήθελε τον τραυματισμό κάποιου από τους βασικούς του παίκτες, λίγα 24ωρα πριν το παιχνίδι της χρονιάς για τον Άρη, μέχρι το επόμενο, δηλαδή τον τελικό του Κυπέλλου…

Παίκτες όπως οι Μαντσίνι, Μπα, Τόνσο, Μαρτίνες και Σόουζα θα ετοιμαστούν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας για το αρχικό σχήμα. Μένει να φανεί, αν θα κάνει και άλλες αλλαγές ο Γερμανός και πόσο χρόνο θα δώσει σε αυτή την αναμέτρηση σε ορισμένους από τους “βασικούς” του που θα χρησιμοποιήσει.

Εκεί που “λοκάρει” όμως ο Άρης είναι το ματς Κυπέλλου στο “Κλεάνθης Βικελίδης” στις 24 Ιουνίου. Παιχνίδι στο οποίο οι “κιτρινόμαυροι” οφείλουν να παρουσιαστούν έτοιμοι για να διεκδικήσουν την πρόκριση για τον τελικό του θεσμού, ανατρέποντας το εις βάρος τους 2-1 από το πρώτο ματς, στο ΟΑΚΑ.

To Top