Τα δυο πλάνα δράσης για τον νέο προπονητή

Η ζωή συνεχίζεται στον Άρη στη «μετά Τσιώλη» εποχή, με πρώτη προτεραιότητα να κλείσει ο επόμενος προπονητής που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας στα χέρια του, σε μια κρίσιμη περίοδο για την ομάδα. Μέχρι την Πέμπτη, με βάση τις προθέσεις των διοικούντων, θα έχει κλείσει ο προπονητής, με κύριο στόχο να βρίσκεται το Σάββατο στις κερκίδες του Κλεάνθης Βικελίδης στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Με βάση, λοιπόν, αυτήν την προϋπόθεση υπάρχουν αυτήν τη στιγμή δυο πλάνα που θα ακολουθήσουν, επιδιώκοντας το «χάπι εντ».

Το PRESSARIS σκιαγράφησε το προφίλ που επιθυμούν στην Αλκμήνης να έχει ο επόμενος προπονητής και με πυρήνα αυτό το προφίλ, το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ξεχώρισε τις περιπτώσεις που ταιριάζουν με την ομάδα και τη φιλοσοφία τους.

Το πρώτο πλάνο περιλαμβάνει την εξάντληση, όλων των περιπτώσεων που έχουν προκριθεί, από την αγορά της Κεντρικής Ευρώπης, προκειμένου να βρεθεί ένας προπονητής ικανός να επιβάλλει την πειθαρχία και τον ρεαλισμό στην ομάδα. Στη συγκεκριμένη αγορά κινείται μέχρι στιγμής και θα κινηθεί και στη συνέχεια η διοίκηση του Άρη.

Εφόσον δεν ευδοκιμήσει η προσπάθεια αυτή, τότε υπάρχει στεντ μπάι το δεύτερο πλάνο, το οποίο έχει σαφή προσανατολισμό προς την ισπανική αγορά. Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται σε θέση αναμονής ο Αντόνιο Καλθάδο, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την αγορά στην ιβηρική χερσόνησο και έχει ξεχωρίσει δυο-τρεις περιπτώσεις τεχνικών που καλύπτουν τις προδιαγραφές του Άρη.

Και στις δυο περιπτώσεις υπάρχει πάντοτε το οικονομικό «όριο», μια και το κασέ του νέου προπονητή πρέπει να είναι από τα λεγόμενα προσιτά και στο… πνεύμα των εποχών και φυσικά όχι μεγαλύτερο από τα χρήματα που θα στοίχιζε ο Σάκης Τσιώλης εφόσον παρέμενε στον πάγκο του Άρη.

Παράλληλα, σε μια πρώτη προσπάθεια να σταματήσει η προπονητολογία, κύκλοι της ΠΑΕ ξεκαθάριζαν από το πρωί ότι δεν υφίσταται κανένα από τα ονόματα που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες και αναφερόμαστε σε αυτά των Ντούσαν Μπάγεβιτς, Γκιγέρμο Όγιος, Χάβι Γκραθία, Έβαλντ Λίνεν, Κριστόφ Ντάουμ.

Σύμφωνα με την επιθυμία της διοίκησης, η τελική απόφαση θα έχει παρθεί μέχρι την Πέμπτη, προκειμένου να «τρέξουν» οι εξελίξεις.

To Top