ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα δυο “πρέπει” για την επόμενη μέρα: Έριξε το βάρος στην ψυχολογία, ετοιμάζει την ομάδα για την νίκη στην Τούμπα

Η πνευματική διαχείριση της κρίσης και οι αγωνιστικές λύσεις αποτελούν το διπλό “στοίχημα” του Άκη Μάντζιου ενόψει του ντέρμπι της Τούμπας και χθες ο προπονητής του Άρη έριξε το μεγάλο βάρος στο κομμάτι της ψυχολογίας και της αφύπνισης μετά το Βατερλό του περασμένου Σαββάτου.

Ο Μάντζιος κάθισε ενώπιος, ενωπίω με τους ποδοσφαιριστές των κιτρινόμαυρων αναφέρθηκε στην έκταση της βαριάς ήττας που πλήγωσε τον κόσμο και έριξε το βάρος στην επόμενη μέρα. Όπως είπε “Θα δούμε αναλυτικά τα λάθη μας μέσα στην εβδομάδα , αλλά σημασία τώρα έχει να επανορθώσουμε” τονίζοντας ότι: “Οι μεγάλες ομάδας φαίνονται στα δύσκολα και έχουμε υποχρέωση να βγάλουμε αντίδραση. Να δείξουμε την προσωπικότητα μας σαν ομάδα και τον χαρακτήρα μας. Τώρα πρέπει να φανούμε δυνατοί και πιστεύω θα το κάνουμε”. Το πρώτο “στοίχημα” έχει να κάνει με τον τρόπο που πρέπει να βρει για να αλλάξει πάλι πράγματα, να διαχειριστεί πνευματικά του παίκτες και να γυρίσει ο… διακόπτης σε ψυχολογικό επίπεδο, ειδικά σε μια περίοδο, όπου η πίεση μεγάλωσε, υπάρχει υπάρχει μπροστά ένα ντέρμπι και φυσικά και ο θεσμός του Κυπέλλου.

Το δεύτερο, είναι οι αγωνιστικές επιλογές που θα καταστήσουν τον Άρη πιο δυναμική, φρέσκο, όχι προβλέψιμο και ικανό να φύγει με την νίκη από την Τούμπα. Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ σημείωσε ότι: “Έχουμε ένα ντέρμπι μπροστά μας , να δουλέψουμε καλά αυτή τη βδομάδα για να είμαστε έτοιμοι. Ξέρουμε τι σημαίνει, τι μας περιμένει και τι πρέπει να κάνουμε” αναφορά που σχετίζεται επί της ουσίας με το δεύτερο κομμάτι, που έχει να κάνει με το αγωνιστικό και την ανάγκη να βρει τις λύσεις η κιτρινόμαυρη ομάδα, ώστε να επιστρέψει στις νίκες μέσα στην Τούμπα.

Ξεκάθαρα τα μηνύματα, όπως επιβεβλημένο για τον Άρη να παρουσιάσει το καλό του πρόσωπο και να “μιλήσει” με πράξεις στο γήπεδο. Το έχουμε σημειώσει ουκ ολίγες φορές άλλωστε. Τα λόγια σώθηκαν…

To Top