Τα δύο «διαμαντάκια» από Ρεάλ και Ατλέτικο που… βλέπει ο Φαν ‘τ Σιπ

Ο Τζον Φαν ‘τ Σιπ μαζί με τους Βίντερ, Κωνσταντινίδη και Φύσσα παρακολουθούν στενά δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στις μικρές ομάδες της Ρεάλ και της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Ολλανδικό… άρωμα στην Εθνική μας ομάδα έχει βαλθεί να φέρει ο Φαν ‘τ Σιπ και οι συνεργάτες του, καθώς μετά τους Βρουσάι, Παυλίδη και Βασιλειάδη αναμένεται να κληθούν ακόμα δύο νεαροί ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι εντελώς άγνωστοι στο ευρύ -και όχι μόνο- κοινό.

Ο λόγος για τους Κριστιάν Βασιλάκη Γκαρσία και Ηλία Κωστή που αγωνίζονται στην Ισπανία και το πλάνο που υπάρχει για εκείνους προβλέπει να τους δούμε γρήγορα με το εθνόσημο.

Ο Κριστιάν Βασιλάκης Γκαρσία, είναι 18 ετών και αγωνίζεται στην ομάδα Κ-19 της Ρεάλ Μαδρίτης. Παίζει ως αριστερός εξτρέμ και φέτος έχει ήδη μία δεκάλεπτη συμμετοχή στο UEFA Youth League με τους «μερένxες» εναντίον της Γαλατασαράι. Ο Βασιλάκης είναι γεννημένος στην Βαλένθια και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομώνυμη ομάδα και από το 2017 παίζει για τα χρώματα της «βασίλισσας».

Ο Ηλίας Κωστής έκανε φέτος το καλοκαίρι το ταξίδι από την Κύπρο στην Ισπανία, καθώς η Ατλέτικο Μαδρίτης τον απέκτησε από τον ΑΠΟΕΛ. Είναι μόλις 16 ετών, γεννημένος στην Θεσσαλονίκη και αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού. Τα 188 εκατοστά από τα οποία… βλέπει τον κόσμο είναι το χαρακτηριστικό που τον ξεχωρίζει.

Η άποψη που επικρατεί και για τους δύο είναι εξαιρετική. Η λογική λέει πως τουλάχιστον σε πρώτη φάση θα ενταχθούν σε κάποια από τις μικρές ομάδες της Εθνικής. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Τζον Φαν ‘τ Σιπ δεν θέλει να συμβεί αυτό που συνέβη με την υπόθεση του Ορέστη Κιομουρτζόγλου, για τον οποίο η γερμανική ομοσπονδία κατάλαβε το ελληνικό ενδιαφέρον και άρχισε να τον καλεί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας των Κ-21.

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως ο η υπόθεση του 21χρονου αμυντικού χαφ είναι χαμένη, καθώς όπως όλα δείχνουν θα μπορέσει να ενταχθεί με την Εθνική μας στο εγγύς μέλλον. Αυτό το μπλέξιμο θέλουν να προλάβουν οι ιθύνοντες της Εθνικής καθώς ο Βασιλάκης είναι γεννημένος στην Ισπανία και έχει κάθε δικαίωμα να αγωνισθεί στις μικρές ομάδες της χώρας και ο Κωστής είναι Ελληνοκύπριος.

Πηγή: sport-fm.gr

 

To Top