ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα δύο επίσημα ματς της Κόλος Κοβαλίβκα και η ενίσχυση με έμπειρο φορ (photo)

Η Κόλος Κοβαλίβκα είναι η πρώτη ευρωπαϊκή αντίπαλος του Άρη φέτος, καθώς οι “κιτρινόμαυροι” θα την φιλοξενήσουν στο “Κλεάνθης Βικελίδης” στις 17 Σεπτεμβρίου.

Για τον Άρη εκείνο το ματς θα είναι το πρώτο επίσημο της σεζόν, καθώς αναβλήθηκε η πρεμιέρα του πρωταθλήματος, που ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 12 Σεπτεμβρίου!

Έτσι, η ουκρανική ομάδα θα έρθει στην Θεσσαλονίκη έχοντας παίξει δύο επίσημα ματς. Με Σαχτάρ όπου και ηττήθηκε με 3-1 και με την Λβιβ την οποία θα υποδεχθεί στην έδρα της στις 12 Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα, ενισχύεται και στην επίθεση με έναν πολύ έμπειρο φορ. Ο λόγος για τον Ουκρανό επιθετικό, Γεβγέν Σελέζνιοφ, ο οποίος είναι 35 ετών και δεν πρόκειται για τυχαίο ποδοσφαιριστή, καθώς έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Σαχτάρ, Άρσεναλ Κιέβου, Ντνίπρο, στη Ρωσία με την Κράσνονταρ, στην Τουρκία με Καραμπούκσπορ, Ακίσασπορ και Μπούρσασπορ και στην Ισπανία με τη Μάλαγα.

Έχει 58 συμμετοχές με την εθνική Ουκρανίας, με την Σαχτάρ κατέκτησε το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ το 2009, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του ουκρανικού πρωταθλήματος τη σεζόν 2010-2011 ως παίκτης της Ντνίπρο, ενώ με την Ακίσασπορ κατέκτησε το κύπελλο Τουρκίας τη σεζόν 2017-2018.

Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά προπονείται με την ομάδα το τελευταίο διάστημα, ενώ έχει σκοράρει και σε φιλικό ματς.

To Top