ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα είπαν για όλα Καρυπίδης-Χαριστέας! Τι αποφάσισαν για μπάτζετ, μεταγραφές! “Κλείδωσαν” οι στόχοι

Τα είπαν για όλα Καρυπίδης-Χαριστέας, ολοκληρώνοντας πριν από λίγο την συζήτηση για τον Άρη της σεζόν 2020! Τι αποφάσισαν για μπάτζετ, μεταγραφές!

Στον Άρη δεν υπάρχει λεπτό για χάσιμο και η ανάγκη να προχωρήσει με σιγουριά και αποφασιστικότητα η ομάδα καταγράφηκε στην σημερινή συνάντηση που είχε ο Θόδωρος Καρυπίδης με τον Άγγελο Χαριστέα στην Αθήνα.

Αυτά που τονίστηκαν ανάμεσα στον επικεφαλής της ΠΑΕ και στον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι:

1. Πως θα διατηρήσει το μπάτζετ για το ρόστερ της ομάδας στα ίδια επίπεδα με τη περσινή σεζόν, αν και αρχικά είχε αποφασίσει να προχωρήσει σε μείωση αυτού.

2. Ο Καρυπίδης εξήγησε στον Χαριστέα πως για εξαιρετικές περιπτώσεις ενός ή δυο ποδοσφαιριστών θα είναι διατεθειμένος να προχωρήσει σε οικονομική υπέρβαση, όπως είχε συμβεί πέρσι το καλοκαίρι με την μεταγραφή του Μπράουν Ιντέγε. Μόνο εφόσον όμως συντρέχουν αγωνιστικοί λόγοι και οι περιπτώσεις κρίνονται σημαντικές.

3. Σε ότι αφορά στο μεταγραφικό πλάνο, οι δύο άνδρες ανέλυσαν τους στόχους που έχει η ομάδα στην αγορά, “κλείδωσαν” οι ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν άμεσα και είναι στην κορυφή της λίστας και ξεκινούν άμεσα οι επαφές μαζί τους.  Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι ο Χαριστέας υπογράμμισε τη βεβαιότητα στον Καρυπίδη πως εφόσον ολοκληρωθούν οι μεταγραφές που θέλουν οι κίτρινοι, η ομάδα που θα δημιουργηθεί τη νέα σεζόν θα είναι καλύτερη από αυτή που παρουσιάστηκε φέτος στον αγωνιστικό χώρο.

4. Ο Άρης έχει καεί στον χυλό φυσάει και το γιαούρτι… Ψάχνει λοιπόν παίκτες που θα έχουν φιλοδοξίες και θα είναι διψασμένοι για διάκριση, άρα ενδεχομένως αυτό να… φανερώνει και το ηλικιακό γκρουπ στο οποίο θα στοχεύσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Καρυπίδης και Χαριστέας συμφώνησαν πως θα πρέπει να γίνουν ιδιαίτερα προσεκτικές επιλογές και σε ότι αφορά στους χαρακτήρες, ώστε να αποφευχθούν περιπτώσεις τύπου Βέλεθ, που δήλωσε ότι αγαπάει την ομάδα και μόλις έφυγε, κατέθεσε προσφυγή.

Όλα αυτά φυσικά με την απαραίτητη προϋπόθεση να αρθεί και τυπικά ο εφιάλτης του ban.

To Top