Τα είπαν ενόψει έναρξης της Α1

Αντιπροσωπεία της ΕΟΚ, του ΕΣΑΚΕ και του ΠΣΑΚ συναντήθηκαν την Τετάρτη (8/10) στα γραφεία της Ομοσπονδίας και συζήτησαν για διάφορα θέματα θέματα που αφορούν το πρωτάθλημα της Α1.

Πιο συγκεκριμένα την ΕΟΚ εκπροσώπησαν οι Αριστείδης Γολέμης, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, Δημήτρης Μπασούρης και Γιώργος Κόνιαρης, τον ΕΣΑΚΕ οι Αριστείδης Ιωαννίδης, Γιώργος Κονδύλης και Νίκος Κακκαβάς και οι Νίκος Παπανικολόπουλος, Δημήτρης Τσαλδάρης και Γιάννης Ζαφειρόπουλος τον ΠΣΑΚ.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει: «Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΟΚ σύσκεψη, παρουσία εκπροσώπων της ΕΟΚ, του ΕΣΑΚΕ και του ΠΣΑΚ.

Εκ μέρους της Ελληνικής Ομοσπονδίας παραβρέθηκαν οι Αριστείδης Γολέμης, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, Δημήτρης Μπασούρης και Γιώργος Κόνιαρης, από τον ΕΣΑΚΕ έδωσαν το «παρών» οι Αριστείδης Ιωαννίδης, Γιώργος Κονδύλης, Νίκος Κακκαβάς και από τον ΠΣΑΚ οι Νίκος Παπανικολόπουλος, Δημήτρης Τσαλδάρης και Γιάννης Ζαφειρόπουλος. Στη σύσκεψη συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών».

To Top