Τα είπαν και με Αγγελούδη, όλα ανοιχτά για την παραμονή, λόγω οφειλομένων… δυο χρόνων!

Στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης βρέθηκε σήμερα ο Νίκος Αγγελούδης, όπου και είχε συνάντηση με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη, στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί ο τελευταίος με όλους τους ποδοσφαιριστές του Άρη.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των «κίτρινων» μετέφερε στον 23χρονο επιθετικό την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα, αφού μεταξύ άλλων του επεσήμανε πως είναι στα πλάνα του για τη νέα σεζόν.

Από την πλευρά του, ο Αγγελούδης κατέθεσε τις δικές του απόψεις, δείχνοντας σε πρώτη φάση θετικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει στα «κιτρινόμαυρα».

Αυτό που απομένει πλέον είναι ένα ραντεβού με την διοίκηση, προκειμένου να του κατατεθεί και η επίσημη πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, το οποίο ολοκληρώνεται στα τέλη του μήνα, ώστε να φανεί εάν ο νεαρός επιθετικός συνεχίσει ή όχι στον Άρη.

Πολύ σημαντική βέβαια θα είναι η συζήτηση για τα οφειλόμενα, για τα οποία επίσης πρέπει να υπάρξει συμφωνία, μιας και στον Αγγελούδη, οφείλεται ένα ποσό που ξεπερνά τις 25.000 ευρώ και αναλογεί σε δεδουλευμένα των δύο τελευταίων χρόνων.

To Top