ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα είπαν Καρυπίδης-Μάντζιος, συμφωνία προ των πυλών!

Τα είπαν Καρυπίδης-Μάντζιος, συμφωνία προ των πυλών στον Άρη! Ο Έλληνας τεχνικός είναι αυτήν την στιγμή το μεγάλο φαβορί για να πάρει το… χρίσμα του προπονητή των κιτρινόμαυρων.

Οι άνθρωποι του Αρη, από το πρωί, βρέθηκαν σε συνεχείς επαφές για να καταλήξουν στον αντικαταστάτη του Μίχαελ Ένινγκ, ο Άκης Μάντζιος ήταν ψηλά στην λίστα και όπως όλα δείχνουν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι αυτός που θα καθίσει στον κιτρινόμαυρο πάγκο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε σήμερα μια πρώτη και ουσιαστική επαφή, η οποία δίνει την αίσθηση πως δεν θα αργήσει η συμφωνία Καρυπίδη-Μάντζιου.

Άκης Μάντζιος, Τραϊανός Δέλλας και Γιάννης Αναστασίου ήταν οι τρεις επιλαχόντες από την στιγμή που αποφασίστηκε η στροφή στην ελληνική αγορά, όμως μετά από τις συζητήσεις που έγιναν σήμερα ο Μάντζιος όλα δείχνουν ότι είναι προ των πυλών.

Αύριο Σάββατο απομένει να γίνει μια ακόμη συζήτηση, η οποία εκτός απροόπτου θα είναι και η τελική, ανοίγοντας τον δρόμο για την επισημοποίηση της συνεργασίας. Ο 50χρονος προπονητής έχει φορέσει στο παρελθόν την φανέλα του Άρη (1998-2000), έχοντας διατελέσει και αρχηγός και θα είναι η πρώτη φορά που θα καθίσει στην άκρη του πάγκου, όντας η μεγαλύτερη πρόκληση της προπονητικής του καριέρας και ο μεγαλύτερος σύλλογος που θα αναλάβει το τιμόνι του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αποτελεί προσωπική επιλογή του Καρυπίδη, ο οποίος πιστεύει ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος του κιτρινόμαυρου συλλόγου και να τον οδηγήσει στις επιτυχίες.

 

To Top