ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα είπαν Καρυπίδης-Χαριστέας, σε αναμονή Λόπεζ και… διαζυγίων 1.000.000 ευρώ!(photo)

Μπορεί να είχε τελειώσει το πρώτο τεστ του Άρη στην Νάουσα, αλλά Θόδωρος Καρυπίδης και Άγγελος Χαριστέας μίλησαν για αρκετή ώρα, ως συνέχεια των συζητήσεων που είχαν στα 3-5 Πηγάδια.

Όπως παραδέχθηκε ο Καρυπίδης, οι κιτρινόμαυροι φουλάρουν για την έλευση του Κρίστιαν Λόπεζ, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Σε ερώτηση του PRESSARIS στο περιθώριο του αγώνα, ο Καρυπίδης παραδέχθηκε ότι ένα σημαντικό στοίχημα είναι η αποδέσμευση του Άρη από τους Ντάνιελ Σούντγκρεν και Λερίν Ντουάρτε, “διαζύγια” που θα απελευθερώσουν τους κιτρινόμαυρους από ένα ποσό που αγγίζει τα 500.000 ευρώ ανά χρόνο, ήτοι 1.000.000 ευρώ! Όπως όμως τόνισε με έμφαση “θα βρεθεί η λύση”.

Όπως είναι γνωστό, οι απολαβές των δυο παικτών για τα δυο επόμενα χρόνια αγγίζουν το 1.000.000 ευρώ: Σούντγκρεν 200.000+200.000 και Ντουάρτε 300.000+300.000!

Οι “κιτρινόμαυροι” αναζητούν εδώ και μήνες έναν τρόπο, προκειμένου να απεμπλακούν από αυτά, καθώς συνολικά κοστίζουν στην ομάδα περισσότερα από 500.000 ευρώ τον χρόνο. Χρήματα τα οποία θα μπορούσα να αξιοποιηθούν, αλλά επί της ουσίας είναι σαν… δεσμευμένα.

Ο οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Αγησίαλος Τουμαζάτος, ετοίμασε λεπτομερώς τις οικονομικές προτάσεις των “κιτρινόμαυρων” και τις απέστειλε στους δικηγόρους των ποδοσφαιριστών.

Αυτό που περιμένει, πλέον, είναι να απαντήσουν οι ίδιοι σε αυτές, προκειμένου να βρεθεί η “χρυσή τομή” και να απαλλαγεί ο Άρης από δύο συμβόλαια ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται εδώ και καιρό αγωνιστικά.

 

To Top