Τα είπαν με Κατσαβάκη, θα τα πουν Δευτέρα και με Βελλίδη – Συνεχίζεται η προσπάθεια εκτόνωσης από τη διοίκηση

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των ανθρώπων της διοίκησης με τον Μάκη Κατσαβάκη. Τη Δευτέρα θα γίνει συνάντηση και με τον Μάρκο Βελλίδη, σε μια προσπάθεια να εκτονωθεί η κρίση στο θέμα που προέκυψε. 

Όπως είναι γνωστό, ο Κατσαβάκης δεν ξεκίνησε τον Βελλίδη στην ενδεκάδα, ενώ απέκλεισε και τον Παπαστεριανό. Για τον δεύτερο δεν υπάρχει θέμα, σύμφωνα με τον Έλληνα τεχνικό.

Για τον Βελλίδη, η κατάσταση φάνηκε αρχικά να εκτονώνεται σύμφωνα με τα όσα είπε μπροστά στην κάμερα του συνδρομητικού μετά το τέλος του αγώνα.»Έχω πει ότι έχουμε δύο καλούς τερματοφύλακας και θα μοιραστούν τα παιχνίδια. Έκρινα σήμερα ότι έπρεπε να παίξει ο μικρός (Διούδης)» είπε χαρακτηριστικά.

Το φιτίλι αντί να σβήσει εκεί «άναψε» στη συνέντευξη τύπου, όταν ο Κατσαβάκης χρησιμοποίησε σκληρούς χαρακτηρισμούς. «Το χόνδρυνε πολύ το παιχνίδι ο Μάρκος πριν από λίγο στα αποδυτήρια. Δυστυχώς υπάρχουν ακόμη κατάλοιπα από τα προηγούμενα παιδιά που αποχώρησαν. Δεν μπορεί να είναι αυθάδης ένας ποδοσφαιριστής στον προπονητή και τον συνεργάτη του.  Εγωισμοί, νεύρα και μαγκίτσες στην άκρη. Ο Άρης είναι πάνω απ` όλους μας. Χόντρυνε το παιχνίδι πολύ ο φίλος μας ο Βελλίδης. Θα πρέπει να μιλήσω με την διοίκηση»!

Λίγα λεπτά έξω από το Κλεάνθης Βικελίδης, ο Κατσαβάκης μιλώντας σε πηγαδάκια έδειχνε αποφασισμένος να τηρήσει αυστηρή στάση απέναντι στο τερματοφύλακα.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στη διοίκηση του Άρη. Αποφασίστηκε να υπάρξει συνάντηση του Αντώνη Ζαμπέτα και των Αλέκου Κατσιαούνη, Σταύρου Λαμπριάκου με τον Σερραίο τεχνικό στο ξενοδοχείο της αποστολής, προκειμένου να συζητηθεί το θέμα που προέκυψε και να βρεθεί λύση. Στόχος των διοικούντων είναι να εκτονωθεί η κατάσταση και να βρεθεί μία λύση, αφού κληθεί και ο Βελλιδης για να δώσει εξηγήσεις.

«Θα κάνουμε ότι πρέπει για να υπάρξει ηρεμία στην ομάδα και να βρεθεί η λύση» έλεγαν κορυφαία στελέχη στο PRESSARIS λίγη ώρα μετά το τέλος της συνέντευξης τύπου του 59χρονου προπονητή.

Όπως και έγινε. Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, ολοκληρώθηκε η συνάντηση με τον Κατσαβάκη. Η διοίκηση άκουσε τον προπονητή του Άρη να αναλύει τι έγινε πριν και μετά το παιχνίδι.

Τη Δευτέρα θα μιλήσουν και με τον Μάρκο Βελλίδη, θέλοντας να ακούσουν και τη δική του άποψη για το γεγονός. Θέση της διοίκησης είναι να εκτονωθεί η κατάσταση και να μην παρθεί οποιαδήποτε απόφαση εν θερμώ, με γνώμονα πάντα το συμφέρον του συλλόγου.

Η θέση μας είναι συγκεκριμένη: Ο κόσμος σήμερα έστειλε το μήνυμα της ενότητας και της συσπείρωσης με την δυναμική του συμπαράσταση. Αυτό οφείλουν να το σεβαστούν παίκτες, προπονητές, διοικούντες. Όλοι μέσα στον Άρη. Από κει και πέρα στο εσωτερικό της ομάδας μπορούν να κάνουν ότι θέλουν, αλλά ότι κάνουν να το κρατούν μέσα στην ομάδα και όχι να γίνεται δημόσιο θέμα…

 

To Top