ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα εισιτήρια για το φιλικό ματς με την Λαμία

Σε κυκλοφορία θα τεθούν την Παρασκευή (16/09) τα εισιτήρια για τον φιλικό αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τη Λαμία (18/09) στο Κλεάνθης Βικελίδης (17:30).

Οι ομιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ έφτασαν, οι ομάδες βρίσκονται μπροστά στην πρόκληση της  κορυφαίας διασσυλλογικής διοργάνωσης. Μπες τωρα στο foxbet.gr και δες τις πιο έγκυρες αναλύσεις, με τα πιο δυνατά προγνωστικά στο δρόμο προς το ταμείο.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ στις Θύρες 1, 2 και 3 και 10 ευρώ στη Θύρα 7 (η Θύρα 9 θα παραμείνει κλειστή) και η διάθεσή τους, όπως προαναφέραμε, θα ξεκινήσει την Παρασκευή από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ (10:00 – 18:00).

Την Κυριακή (18/09), την ημέρα του παιχνιδιού, τα εισιτήρια θα διατίθενται από τις 13:00 από το εκδοτήριο επί της οδού Παπαναστασίου και μετά τις 15:00 και από τα υπόλοιπα εκδοτήρια του γηπέδου (Παπαναστασίου και Αλκμήνης).

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ διευκρινίζει ότι και στο φιλικό με την ομάδα της Φθιώτιδας δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας.

Σε ό,τι αφορά τα εισιτήρια διαρκείας, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι προεγγραφές θα γίνονται και την Κυριακή από τις 13:00 έως την έναρξη του φιλικού με τη Λαμία (17:30) από το χώρο των πρώην γραφείων της Κ.Μ.Α., επί της οδού Παπαναστασίου.

** Το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τους συναδέλφους -που θα καλύψουν δημοσιογραφικά τη φιλική αναμέτρηση ΑΡΗΣ-Λαμία και δεν είναι μέλη της ΕΣΗΕΜ-Θ ή του ΠΣΑΤ- ότι για την είσοδό τους στα δημοσιογραφικά θεωρεία του Κλεάνθης Βικελίδης ισχύουν οι περσινές δημοσιογραφικές κάρτες.

Σε κάθε άλλη περίπτωση απαραίτητη είναι η αποστολή σχετικού αιτήματος με το λογότυπο του ΜΜΕ που εκπροσωπούν στο e-mail [email protected] μέχρι την Παρασκευή (16/09), στις 17:00.

To Top