Τα εισιτήρια της ΚΑΕ Άρης για τον Ολυμπιακό

Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα ελάχιστα εισιτήρια της Κιτρινόμαυρης ΚΑΕ για για τον εξ αναβολής αγώνα της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League με τον Ολυμπιακό (07/02).

Η επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι για τον εξ αναβολής αγώνα της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League με τον Ολυμπιακό, τη Δευτέρα 07/02 (17:00) στο «Nick Galis Hall», θα εκδοθεί πολύ περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων.

Το υγειονομικό πρωτόκολλο ορίζει μάξιμουμ χωρητικότητα 10% στα γήπεδα. Τα πολλά διαρκείας της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, το γεγονός ότι έχει ήδη διατεθεί ένας αριθμός εισιτηρίων πριν την αναβολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό (και τη μείωση του ποσοστού φιλάθλων στις κερκίδες) και οι υπόλοιπες ανάγκες (προσκλήσεις ΕΣΑΚΕ, φιλοξενούμενων), καθιστούν «μονόδρομο» την ισχύ μόνο των Court Side, Platinum και Gold εισιτηρίων διαρκείας για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, την πλειοψηφία των οποίων κατέχουν, έτσι κι αλλιώς, χορηγοί και υποστηρικτές της ΚΑΕ.

Όσοι φίλαθλοι του ΑΡΗ έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήριο για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, θα εισέλθουν με την επίδειξή του στην είσοδο του Αλεξανδρείου Μελάθρου.

Για τις λίγες εναπομείνασες θέσεις, η ΚΑΕ ΑΡΗΣ βγάζει στην κυκλοφορία σήμερα Δευτέρα 31/01 έναν πολύ περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων, τα οποία θα κοστίζουν 15 ευρώ έκαστο. Όλα αυτά, με την ελπίδα ότι θα υπάρξει ύφεση των κρουσμάτων του Covid-19 και το «Nick Galis Hall» θα έχει σύντομα τη γνωστή εικόνα του.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται ηλεκτρονικά μέσω της Viva (ΕΔΩ) και από την μπουτίκ της ΚΑΕ ΑΡΗΣ (Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 18:00).

Σημειώνεται ότι όσοι φίλαθλοι δε θα καταφέρουν να παραβρεθούν στον αγώνα, λόγω της αλλαγής ημερομηνίας, θα μπορέσουν να ανταλλάξουν το εισιτήριό τους με αντίστοιχο οποιασδήποτε προσεχούς αναμέτρησης της ομάδας μας. Αρκεί, στον αγώνα που επιθυμούν, να προσκομίσουν το εισιτήριο του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό, ώστε να το ανταλλάξουν με το αντίστοιχο νέο.

Απαραίτητες διευκρινίσεις

*Βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου, για την είσοδο των ενηλίκων στο γήπεδο απαιτούνται είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού (πρέπει να έχουν παρέλθει 14 μέρες από το δεύτερο εμβόλιο), είτε πιστοποιητικό νόσησης το τελευταίο εξάμηνο.

*Οι ανήλικοι 13-17 ετών εισέρχονται στο γήπεδο με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα.

*Οι ανήλικοι έως 12 ετών εισέρχονται στο γήπεδο με self test την ημέρα του αγώνα.

*Εντός του γηπέδου είναι υποχρεωτική η χρήση προστατευτικής μάσκας. Η μη χρήση της, βάσει των νέων μέτρων που ανακοινώθηκαν, προβλέπει ποινές στις ομάδες, οπότε παρακαλούμε την πιστή τήρηση του μέτρου, όπως και των υπόλοιπων.

To Top