ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα εισιτήρια του τελευταίου αγώνα της σεζόν στο Κλεάνθης Βικελίδης

Αντίστροφη μέτρηση για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν στο Κλεάνθης Βικελίδης. Μετά και την αλλαγή της ημέρας και ώρας διεξαγωγής του αγώνα ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ προέβη σε ανακοίνωση σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης της Δευτέρας.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας, μετά την αποψινή ανακοίνωση για τη διεξαγωγή του εντός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Κ. τη Δευτέρα (08/05, 21:00), στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League», ότι τα εισιτήρια θα διατίθενται από την ARIS F.C. Boutique αύριο, Κυριακή (07/05), από τις 12:00 έως τις 18:00, ενώ τη Δευτέρα από τα εκδοτήρια του Κλεάνθης Βικελίδης, επί των οδών Παπαναστασίου & Αλκμήνης, από τις 10:00 έως την έναρξη του παιχνιδιού.

Επίσης η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της viva.gr, https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-aris-eisitiria-agonon-2022-2023/.

Τα μεμονωμένα εισιτήρια κοστίζουν 15 ευρώ σε όλες τις Θύρες, ενώ το παιδικό εισιτήριο κοστίζει 5 ευρώ σε όλες τις Θύρες.

Να υπενθυμίσουμε ότι όσοι προμηθεύτηκαν το «πακέτο» εισιτηρίων για τα παιχνίδια με Βόλο Ν.Π.Σ. και Α.Ε.Κ. θα πρέπει να κρατήσουν το απόκομμα, προκειμένου να το προσκομίσουν κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.  

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα εισιτήρια του τελευταίου αγώνα της χρονιάς με την Σπάρτη

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων της κυριακάτικης αναμέτρησης (11/06) με τη Σπάρτη στο Κλεάνθης Βικελίδης (17:00), στο πλαίσιο της 34ης -τελευταίας- αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan.gr Football League.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ στις Θύρες 1, 2, 3, 9, 10 ευρώ στη Θύρα 7 (επισήμων) και 40 ευρώ στα VIP.

H διάθεσή τους θα ξεκινήσει την Κυριακή, την ημέρα του αγώνα με την πελοποννησιακή ομάδα, από τα εκδοτήρια του γηπέδου, επί των οδών Παπαναστασίου και Αλκμήνης, από τις 14:30, ενώ διατίθενται και ηλεκτρονικά, μέσω της Viva.gr (https://www.viva.gr/tickets/sports/pae-aris-eisitiria-agonon-16-17/).

To Top