Τα “επαναληπτικά”… μαθήματα ψυχολογίας και η αντίδραση των παικτών!

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς ξεκινάει από την αρχή τα “επαναληπτικά”… μαθήματα ψυχολογίας στην ομάδα, στους παίκτες του. Οι ήττες φέρνουν γκρίνια, αμφισβήτηση, ψιθύρους, κραυγές, ένα περιβάλλον το οποίο “εισπράττουν” οι παίκτες.

Έγινε ήδη πολύ κουβέντα για το… βεληνεκές της φετινής ομάδας, αλλά ένα είναι σίγουρο: με τους παίκτες που έχει σήμερα ο Άρης καλείται να βγάλει το κάρο από την λάσπη. Αυτοί θα σηκώσουν το βάρος των ευθυνών και της δύσκολης αποστολής του. Είναι οι ίδιοι που νίκησαν τον Πανιώνιο και τη Βέροια εκτός έδρας, δείχνοντας ότι έχουν την ικανότητα να το κάνουν.

Έγινε πολύς λόγος για την ανάγκη στήριξης αυτών των παικτών. Ο Μιλίνκοβιτς έχει αναλωθεί στον τομέα αυτό με έντονο τρόπο. Τους ζήτησε σε επίπεδα ψυχολογίας να σταματήσουν να έχουν το φόβο για τον αν θα κάνουν λάθος ή μια όχι πετυχημένη ενέργεια και να αποφορτιστούν.

Την ίδια ώρα από τη δική τους πλευρά, οι ποδοσφαιριστές γνωρίζουν και οι ίδιοι πως έχουν σημαντικό μερίδιο στην κατάσταση που επικρατεί και αναγνωρίζουν πως ο προπονητής τους, έχει απλώσει ουκ ολίγες φορές “ασπίδα” προστασίας. Γι αυτό και οι περισσότεροι τόνιζαν στα μεταξύ τους «πηγαδάκια» πως πρέπει να σφίξουν τα δόντια και να δώσουν τα πάντα καθημερινά στις προπονήσεις, προκειμένου σύντομα να δικαιωθούν από τα αποτελέσματα.

Αυτοί είναι άλλωστε που θα πρέπει να βρουν τον τρόπο… απόδρασης από την κρίση.

To Top