ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα επιτεύγματα του Πάλμα και η… κατοστάρα του Ματέο

Ο Λούις Πάλμα είχε μια εξαιρετική χρονιά με τους κιτρινόμαυρους σκοράροντας σπάνια γκολ. Παράλληλα ο Ματέο Γκαρσία ξεπέρασε τις 100 συμμετοχές με την φανέλα του Άρη.

Ο Λουίς Πάλμα σημείωσε χατ τρικ στην αναμέτρηση του Άρη με τη Λαμία και αυτό ήταν το 25ο στην ιστορία της ομάδας της Θεσσαλονίκης στην Super League/ Α’ Εθνική.

Το προηγούμενο που είχε σημειωθεί ήταν στις 14 Μαρτίου 2013, όταν στην αναμέτρηση Άρης – Αστέρας Τρίπολης 5-1 είχε σημειώσει τρία γκολ ο Ανδρέας Τάτος. Το πρώτο χατ τρικ στην ιστορία του Άρη έγινε στις 6 Σεπτεμβρίου 1964, όταν ο Στέφανος Δεμίρης βρήκε τρεις φορές δίχτυα στο Πανιώνιος – Άρης 4-3.

Ο Λουίς Πάλμα σκόραρε από το σημείο του κόρνερ στην αναμέτρηση των Stoiximan Playoffs με τον Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη και με αυτό τον τρόπο έγινε ο 65ος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Super League/Α’ Εθνικής που το καταφέρνει και ο τέταρτος για τον Άρη. Στη λίστα υπάρχουν ακόμη τα ονόματα του Μουφίτ Καλλιοντζή, του Μανώλη Κεραμιδά και του Νίκολα Νίκιτς για τον Άρη.

Ο Πάλμα που είχε σκοράρει στο ελληνικό πρωτάθλημα με σουτ – κεφαλιά – πέναλτι – φάουλ, μπήκε σε μια λίστα με μόλις 23 ποδοσφαιριστές που έχουν βρει δίχτυα με κάθε τρόπο.

Ο Ματέο Γκαρσία έφτασε μέσα στη χρονιά τις 100 συμμετοχές με τον Άρη.

To Top