ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα ερωτηματικά παραμένουν ως έχουν…

Ανάμεσα σε δύο πρόσωπα, βρίσκεται ο Δημήτρης Σπανός, ως προς τον αντικαταστάτη του Βαγγέλη Πλατέλλα στο δεξί άκρο της επίθεσης του Άρη.

Όλα δείχνουν πως θα καταλήξει στον Μάρκο Ντούνη, κι αυτό, διότι, η επιλογή για τη δεξιά πτέρυγα, έρχεται σε άμεση συνάρτηση με αυτή της κορυφής στην επίθεση.

Εκεί που εντοπίζεται ένα ακόμα «δίλημμα», καθώς Γιάννης Πασάς και Αντώνης Καπνίδης, διεκδικούν τη συγκεκριμένη θέση, από τη στιγμή που ο 48χρονος προπονητής δεν θέλει να ρισκάρει με τη συμμετοχή του Δημήτρη Διαμαντόπουλου, τον οποίο αν και προτίθεται να πάρει στην αποστολή, δύσκολα θα τον χρησιμοποιήσει, καθώς θέλει να τον έχει απόλυτα έτοιμο στα επόμενα ματς.

Εφόσον, λοιπόν, χρησιμοποιηθεί ο Αντώνης Καπνίδης στην επίθεση, τότε ο αντί-Πλατέλλας, θα είναι ο Γιάννης Πασάς. Στην αντίθετη περίπτωση, που συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες, ο Μάρκος Ντούνης, θα αγωνιστεί για δεύτερο σερί αγώνα πρωταθλήματος ως βασικός και θα επωμιστεί το βαρύ φορτίο της αντικατάστασης του Βαγγέλη Πλατέλλα.

 ΤΟ «ΔΕΚΑΡΙ» ΚΑΙ ΟΙ «ΣΙΓΟΥΡΟΙ»

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις της αρχικής ενδεκάδας, για τον αγώνα με τον Κισσαμικό, ο Δημήτρης Σπανός, έχει καταλήξει στους ποδοσφαιριστές που θα χρησιμοποιήσει.

Επιστρέφει μετά το «διάλειμμα» του Κυπέλλου, σε επιλογές… πρωταθλήματος, καθώς στο τέρμα θα αγωνιστεί ο Γιώργος Καντιμοίρης, ενώ την τετράδα της άμυνας θα αποτελέσουν οι Χρήστος Μπούρμπος, Ούγκο Σόουζα, Γιώργος Δεληζήσης και Γιώργος Βαλεριάνος. Χουσεΐν Μουμίν και Λευτέρης Ιντζόγλου θα αγωνιστούν στη μεσαία γραμμή, ενώ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, θα παίξει ο Μπάμπης Παυλίδης.

Ο 48χρονος κόουτς, επέλεξε τον 26χρονο μέσο, προκειμένου να «απελευθερώσει» τον Γιάννη Πασά, για να αποφασίσει αν θα τον χρησιμοποιήσει στην κορυφή της επίθεσης ή στο δεξί άκρο. Δεδομένη θεωρείται η παρουσία του Κενάν Μπαργκάν στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ως μία επιβράβευση της πολύ καλής του εμφάνισης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

To Top