ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τα “θέλω” για τον φορ και οι σκέψεις να μείνει… ως έχει

Εκτός του στόπερ, ο Άρης “ψάχτηκε” να ενισχυθεί και στην κορυφή της επίθεσης, αναζητώντας τον παίκτη που θα κάνει την διαφορά, προσφέροντας το εύκολο γκολ.

Ολοι μιλάνε για στοίχημα αξίας, γνωρίζουν άραγε τι είναι αυτό; Το foxbet.gr σου επεξηγεί στον πλήρως επεξηγηματικό οδηγό του το τι ακριβώς σημαίνει ο όρος value bet, που χρησιμοποιείται, πότε ένα στοίχημα είναι value και άλλα πολλά.

Οι όποιες επαφές και διαπραγματεύσεις έγιναν δεν απέδωσαν “καρπούς’ με αποτέλεσμα το βλέμμα να στρέφεται πλέον αποκλειστικά και μόνο στην ελεύθερη κοινοτική αγορά.

Όσο δύσκολο κι αν είναι οι “κιτρινόμαυροι” θα επιχειρήσουν μία ακόμα προσπάθεια αναζήτησης, αν και οι πιθανότητες να βρεθεί κάτι καλό έχουν μειωθεί αρκετά. Άλλωστε, η αναζήτηση επικεντρώνεται σε ένα παίκτη, με εκτόπισμα στην αντίπαλη περιοχή, που να μπορεί να παίξει πλάτη στην εστία και φυσικά να είναι καλός στο εναέριο παιχνίδι.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, όπως στον στόπερ, έτσι κι στον επιθετικό το ρόστερ να μείνει ως έχει, με τους Μπράνα Ίλιτς και Αντώνη Καπνίδη, να παίρνουν όλο το βάρος στις πλάτες τους, μέχρι τον Ιανουάριο.

 

To Top