ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα “θέλω” του Άρη, η πρόταση για ανανέωση και η απάντηση του Ισπανού…

Η ανανέωση του συμβολαίου του Φραν Βέλεθ και η παραμονή του στον Άρη αποτελεί ζήτημα που βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα των “κιτρινόμαυρων” εδώ και καιρό…

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η απόφαση για πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας μαζί του με την κατάθεση νέου συμβολαίου,  λήφθηκε εδώ και καιρό από τους ιθύνοντες του Άρη, πριν καν αρχίσουν οι φήμες και τα σενάρια για το μέλλον του.

Άλλωστε, τη δεδομένη χρονική στιγμή μιλάμε για τον πλέον ποιοτικό κεντρικό αμυντικό του Άρη. Ποδοσφαιριστής που μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε τρόπο παιχνιδιού.

Είναι ξεκάθαρο πως ο Άρης θέλει να διευρύνει χρονικά το συμβόλαιο του Ισπανού, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020. Και μάλιστα, είναι απόλυτα διατεθειμένος να προβεί και σε μια σημαντική αύξηση των αποδοχών του παίκτη, ώστε να πειστεί και να βάλει την υπογραφή του έχοντας ένα παραπάνω κίνητρο.

Η πρόταση που του έχει καταθέσει ο Άρης, είναι και αυτή που θα κρίνει το μέλλον του Φραν Βέλεθ. Αν ο Ισπανός συμφωνήσει να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους “κιτρινόμαυρους”, τότε δεν αλλάζει τίποτα στη συνεργασία του με τον Άρη. Αν όχι θα πρέπει και ο Άρης να κοιτάξει τι τον συμφέρει στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Μία πώληση τώρα το καλοκαίρι με ότι αυτό συνεπάγεται αγωνιστικά για την ομάδα ή παραμονή του παίκτη και την επόμενη σεζόν, αλλά χωρίς κανέναν οικονομικό κέρδος καθώς θα μπορεί μόνος του από τον Δεκέμβριο να επιλέξει την επόμενη ομάδα της καριέρας του, δίχως να αποκομίσει κάτι από αυτό ο Άρης;

Και στα δύο ενδεχόμενα, τον τελευταίο λόγο τον έχει ο Ισπανός αμυντικός. Της παραμονής ή όχι. Το σίγουρο είναι πως από πλευράς Άρη θα γίνει ότι είναι εφικτό, προκειμένου ο παίκτης να παραμείνει και στην περίπτωση που δεν γίνει αυτό, τότε να υπάρξει ένα σημαντικό οικονομικό όφελος, ώστε και ισάξιος αντικαταστάτης να βρεθεί και να αποδειχθεί πως οι “κιτρινόμαυροι” μπορούν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις της αγοράς, έχοντας σημαντικά deal.

 

To Top