ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα “θέλω” του Ένινγκ για τους “νέους” και ο βραχυπρόθεσμος στόχος

Βασική επιθυμία του Μίχαελ Ένινγκ στο διάστημα που η ομάδα βρίσκεται στα 3-5 Πηγάδια για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας είναι να “μπολιαστούν” με την υπόλοιπη ομάδα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Αποστολή στα 3-5 Πηγάδια: Νίκος Οικονόμου

Αυτή τη στιγμή, στο βουνό, το γκρουπ των “νέων” το απαρτίζουν οι Μάνος, Σάκιτς, Μπερτόλιο και Τζέγκο. Ποδοσφαιριστές που αναμένεται να έχουν βασικό ρόλο στην ομάδα, επομένως χρειάζονται και τον απαιτούμενο χρόνο προσαρμογής.

Ζητούμενο βασικό για τον Γερμανό προπονητή, είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα να κατανοήσουν τις απαιτήσεις του ίδιου από αυτούς, εντός του αγωνιστικού χώρου.

Με λίγα λόγια να μπουν για τα καλά στο κλίμα της ομάδας και να προσαρμοστούν στην φιλοσοφία του 54χρονου προπονητή. Αυτό φυσικά δεν γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη, κάτι που γνωρίζει πολύ καλά.

Είναι θετικό το γεγονός πως από τους συγκεκριμένους τέσσερις, οι τρεις έχουν εμπειρία από το ελληνικό ποδόσφαιρο, όμως αυτό δεν σημαίνει απόλυτα πως θα τους βοηθήσει στο να προσαρμοστούν άμεσα στα “θέλω” του Γερμανού, σε ότι αφορά την αγωνιστική νοοτροπία της ομάδας.

 

 

 

To Top