ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα “θέλω” του Αναστόπουλου: «Γρήγορη σκέψη, σωστή απόφαση»

Ο τρόπος που οι ποδοσφαιριστές του θα πρέπει να μεταβιβάζουν την μπάλα, η λειτουργία υπό καθεστώς πίεσης αλλά και η ανάπτυξη με ορθολογικές επιλογές ήταν μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά που ο Νίκος Αναστόπουλος θέλει να «περάσει» στους παίκτες του, κατά το διάστημα παραμονής τους στο Καρπενήσι.

Μπείτε στο foxbet.gr  και δείτε όλα τα αγωνιστικά νέα και τα προγνωστικά για τις επαναληπτικές αναμετρήσεις στον τρίτο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ.

Η συμμετοχή του Άρη στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ επιτάσσει αφενός την ορθή αμυντική λειτουργία, αλλά παράλληλα και την άρτια επιθετική, με τον «Αλενατόρε» να ρίχνει το «βάρος» και στις δύο περιπτώσεις. Είναι ξεκάθαρο πως ο κόουτς των «κιτρινόμαυρων» θέλει από τους ποδοσφαιριστές του να έχουν όσο το δυνατόν λιγότερες επαφές με τη μπάλα, με στόχο να γίνεται πιο γρήγορο το παιχνίδι και παράλληλα να είναι πιο δύσκολο για τον αντίπαλο να μαρκάρει και κατ’ επέκταση να αποσπάσει την μπάλα. Με βάση αυτό το δεδομένο, ο Νίκος Αναστόπουλος ζητάει από τους παίκτες του να μεταφέρουν αφενός την μπάλα γρήγορα, ωστόσο όχι βιαστικά.

Είναι ξεκάθαρο ότι τους ζητά μέσα σε μικρό χρόνο να αξιολογήσουν τις επιλογές τους και να πάρουν την κατάλληλη απόφαση, η οποία όχι μόνο δεν θα δημιουργήσει κινδύνους στην άμυνα, αλλά θα δημιουργήσει τις ιδανικότερες των συνθηκών για ορθή επιθετική ανάπτυξη και λειτουργία.

Γρήγορη σκέψη, σωστή απόφαση είναι το «μότο» του «Αλενατόρε» και αν οι ποδοσφαιριστές του καταφέρουν να το εφαρμόσουν, σίγουρα θα βγουν κερδισμένοι τόσο οι ίδιοι όσο και ο Άρης.

To Top