ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα “θέλω” του Παντελίδη: Συγκέντρωση, υπομονή και… πίεση!

Η εικόνα του Άρη στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας προβλημάτισε έντονα τον Σάββα Παντελίδη, που δεν έκρυψε την ενόχλησή του.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο προπονητής του Άρη, αφού χθες έκανε και πάλι ορισμένες παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές του πριν την προπόνηση και μάλιστα σχεδόν σε κάθε έναν ξεχωριστά, εν συνεχεία δούλεψε σε ορισμένους τομείς που οι “κιτρινόμαυροι” έδειξαν αδυναμία κόντρα στην Φορτούνα Σιτάρντ.

Στην προπόνηση τακτικής το απόγευμα, χώρισε τους παίκτες του σε τρεις ομάδες και εναλλάξ δούλεψε στην οργάνωση επίθεσης από την άμυνα και παράλληλα στο ασφυκτικό πρέσινγκ από την άλλη ομάδα προς την άμυνα.

Αυτό που ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές, ενώ σταματούσε την προπόνηση για να δίνει οδηγίες, ήταν συγκέντρωση και υπομονή κάθε φορά που μαρκάρουν ψηλά τον αντίπαλο.

Άλλωστε το “δόγμα” του για τη νέα χρονιά, το οποίο είχε επισημάνει και στην απολογιστική συνέντευξη που είχε δώσει μόλις τελείωσε η προηγούμενη, είναι να δημιουργήσει μία ομάδα που να… πνίγει τον αντίπαλο!

Αυτό προσπαθεί να μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές και το δουλεύει στις προπονήσεις, προκειμένου τα πρώτα αποτελέσματα να γίνουν γρήγορα ορατά.

 

To Top