ΜΠΑΣΚΕΤ

Τα “θέλω” του Τολιόπουλου ταιριάζουν στον Άρη την επόμενη χρονιά

Σε πρόσφατη συνάντηση που είχε ο Βασίλης Τολιόπουλος με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, τους υπογράμμισε την επιθυμία του να έχει μεγαλύτερο ρόλο και χρόνο την επόμενη χρονιά, ειδάλλως θα ήταν καλύτερα να αποχωρήσει.

Ο Έλληνας γκαρντ που αγωνίστηκε στο μισό της σεζόν 2018-19 στον Άρη, ερχόμενος ως ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ, με την οποία πέρσι αγωνίστηκε σε 17 αγώνες πρωταθλήματος και είχε 5 πόντους σε κάτι λιγότερο από 13 λεπτά συμμετοχής.

Προφανώς και θέλει να παίζει περισσότερο και αυτός είναι ο βασικός λόγος που θέλει να αποχωρήσει από την ΑΕΚ, η οποία έχει ήδη με συμβόλαιο τους Νίκο Ζήση και Νίκο Γκίκα και προσανατολίζεται στο να αποκτήσει δύο ξένους παίκτες στην περιφέρεια και ενδιαφέρεται και για τον Δημήτρη Κατσίβελη.

Ο Άρης διατηρεί ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον Τολιόπουλο, ο οποίος έχει στις επιλογές του τον Άρη, αλλά ακόμα όλη αυτή η διαδικασία βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο.

Ο Έλληνας γκαρντ γνωρίζει το περιβάλλον του Άρη, έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Σάββα Καμπερίδη και το κυριότερο ξέρει πολύ καλά πως θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, κάτι που ζητά για την επόμενη σεζόν.

To Top