ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα θετικά στοιχεία, τα τελειώματα και οι παρατηρήσεις του Παντελίδη στα μπακ…

Η προετοιμασία του Άρη για τον κυριακάτικο (9/12, 19:00) αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι ξεκίνησε χθες για τους “κιτρινόμαυρους” με τον Σάββα Παντελίδη να αναλύει ορισμένα πράγματα στους παίκτες του.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο 53χρονος κόουτς μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την εμφάνιση, όμως εστίασε και στα σημεία που στέρησαν από την ομάδα μία νίκη που άξιζε.

Εκτός από τα τελειώματα των φάσεων, για τα οποία πιστεύει πως είναι θέμα χρόνου για να τα αξιοποιούν καλύτερα οι ποδοσφαιριστές του, επικεντρώθηκε στο πως αντέδρασε η άμυνά του στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Με την είσοδο του Μεργκίμ Μάβραϊ και παίζοντας με τρία στόπερ, αυτό που ήθελε ο 53χρονος κόουτς ήταν να “απλωθεί” η άμυνά του και τα μπακ να φέρουν τους αντιπάλους τους πιο κοντά στη μεσαία γραμμή.

Το μαρκάρισμα από την πλευρά του Δημήτρη Κωνσταντινίδη ήταν κακό και όπως είναι λογικό φέρει μεγάλη ευθύνη για τον εύκολο τρόπο με τον οποίο η μπάλα έφτασε στην μεγάλη περιοχή του Άρη, στη φάση του (ανύπαρκτου) πέναλτι.

Όσον αφορά την έλλειψη δυνάμεων των παικτών του ξεκαθάρισε πως καταλαβαίνει τι συμβαίνει και πως μαζί με τους συνεργάτες του θα το διορθώσουν.

Σήμερα θα τους δείξει σε βίντεο, τα θετικά και αρνητικά τους στοιχεία από το ντέρμπι με τον ΠΑΟ, ώστε να δουλέψουν πάνω σε αυτά.

 

To Top