“Τα κέρδη από το παγοδρόμιο και η… πηγή εσόδων του κολυμβητηρίου”

Σε ότι αφορά, αυτά που έκανε η διοίκηση Γιώτα, ο απερχόμενος πρόεδρος του ΑΣ αναφέρθηκε σε συγκεκριμένες ενέργειες.

Συγκεκριμένα:

“Το πρώτο ήταν να λειτουργήσει το κολυμβητήριο, γιατί είναι μια πηγή εσόδων, για να μπορούμε ν΄ ανταποκριθούμε στα έξοδα των αγωνιστικών τμημάτων, κυρίως. Επίσης στη θύρα 3, κάναμε το παγοδρόμιο, όπου ειπώθηκαν πράγματα που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Μέχρι τον Οκτώβρη, πλήρωνε το τμήμα χόκεϊ, που πρωταγωνιστεί, 50 ευρώ σε κάθε προπόνηση στο Ωραιόκαστρο; Πλήρωνε….Κέρδος 10.000 ευρώ, μίσθωμα που θ΄ αποδώσει 20.000 ευρώ στον Α.Σ. και έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει ακαδημίες. Φέτος δεν έγινε έγκυρα, γιατί στις 2/10 γίναμε διοίκηση, δεν ήμασταν έτοιμοι τα Χριστούγεννα, αλλά την Πρωτοχρονιά.

Το τμήμα πάλης ήταν σ΄ ένα χώρο, που μέσα στο ταπί, υπήρχε κολώνα, με αποτέλεσμα να μην προπονούνται, όπως θα έπρεπε. Σε συνεργασία με τη διοίκηση της ΠΑΕ, δημιουργήθηκε ένας χώρος αντάξιος της ιστορίας μας. Σήμερα ενημερώθηκα ότι προκρίθηκε αθλητής μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Το τμήμα kick boxing ήταν σε χώρο χωρίς αποδυτήριο, τουαλέτες και γραφεία, για να εγγραφούν και να γίνουν μέλη νέα παιδιά σε άθλημα που είναι ενδιαφέρον. Σε λίγες ημέρες θα είναι έτοιμος και νέος ο χώρος για το kick boxing.

To Top