Κατσαβάκης: “Κέρδη για τα παιδιά, στενοχώρια για Ηρακλή”

Ο Μάκης Κατσαβάκης μίλησε για κέρδη που αποκόμισε η νεανική ομάδα του Άρη απέναντι σε μια Ρόμα γεμάτη από φίρμες και μεγάλους παίκτες.

Ο τεχνικός του Άρη σε δήλωσή του στην σελίδα της ΠΑΕ Άρης στο facebook τόνισε πως “αναμφίβολα ήταν ένα δυνατό τεστ με αντίπαλο την Ρόμα στην έδρα της, μια από τις μεγάλες δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, μέσα από το οποίο τα παιδιά αποκόμισαν σημαντικά κέρδη. Με βάση το χρόνο της προετοιμασίας και την δυναμικότητα του αντιπάλου, σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας. Μπορεί να δείξαμε κάποιες αδυναμίες, όμως σε αρκετά διαστήματα είχαμε καλή παρουσία. Δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε όσο θα έπρεπε το πρέσινγκ και τα κλεψίματα της μπάλας”.

Ο Κατσαβάκης υπογράμμισε επίσης πως “με δεδομένο ότι είχαμε απουσίες, θεωρώ ότι όταν κλείσει το ρόστερ θα παρουσιάσουμε εμφανώς καλύτερη εικόνα. Ο χρόνος δουλεύει για μας”.

Αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Ανδρέα Ηρακλή τονίζοντας ότι “δυστυχώς το φιλικό επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Ηρακλή, ο οποίος είχε πολύ καλή παρουσία στο διάστημα αγωνίστηκε. Υπάρχουν φόβοι για χιαστό. Είμαστε όλοι πολύ στεναχωρημένοι. Να ευχηθούμε το καλύτερο”.

 

To Top