Τα “κανόνια” ανοίγουν πυρ!

Χαίρεται φίλες και φίλοι αναγνώστες του στοιχήματος. Αν και μια Τρίτη χωρίς Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, το κουπόνι που έχουμε στα χέρια μας είναι πλούσιο και με πολλές επιλογές. Με την σωστή χημεία να είναι το πρώτιστο που πρέπει να υπάρχει στο μυαλό του κάθε παίχτη, ξεκινάμε να αναλύσουμε τις τέσσερις αναμετρήσεις που μας ενδιαφέρουν.

Αρχίζουμε με το εξ αναβολής παιχνίδι ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Εβερτον. Τρομερή φόρμα και οι δύο ομάδες όπου η ομάδα Άρσεν Βενγκέρ προέρχεται από πέντε συνεχείς νίκες ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν να ηττηθούν από τις 23/2 από την Νόριτς.

Το βαθμολογικό κίνητρο και για τους δύο εξίσου ισχυρό με τα “ζαχαρωτά” όπως δείχνουν τα πράγματα να έχουν καπαρώσει την τελευταία θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Από την άλλη η παράδοση για τους “κανονιέρηδες” είναι εξαιρετικά καλή καθώς μόνο τέσσερις φορές έχουν διαφύγει οι αντίπαλοι με τους τρεις βαθμούς από το Έμιρειτς. Παμε με την εμπειρία της Άρσεναλ που με στόχο την τρίτη θέση ξέρει να καθαρίζει εύκολα ή δύσκολα τέτοια ματς.

Συνεχίζουμε στην Αγγλία, όπου στο πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα της Τσαμπιονσιπ Μπλάκμπερν και Χαντερσφιλντ θα τεθούν αντιμέτωποι σε μια μάχη υπό την σκιά του υποβιβασμού! Τα “ρόδα” υποδέχονται στην τοπική τους πόλη τα “τεριέ” του Χαντερσφιλντ με μοναδικό στόχο την νίκη ώστε να μην μπλέξουν σε περιπέτειες. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι βάση της εικόνας του τελευταίου καιρού δείχνουν βελτίωση και φαίνεται και ότι είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος στην κατηγορία. Δύσκολο παιχνίδι εκατέρωθεν με πρώτο σημείο την ισοπαλία.

Συνεχίζουμε την βόλτα μας στην ίδια κατηγορία και θα σταθούμε στον υπερπάντων αγώνα που δίνει η Γουλβς έναντι της δεύτερης Χαλ. Οι “Λύκοι” έπειτα από δύο στραβοπατήματα και ήττες, κατέβηκαν στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και δεν έχουν αλλά περιθώρεια για άλλους χαμένους βαθμούς. Ωστόσο αντιμετωπιζουν μια από τις καλύτερες ομάδες τις κατηγορίας που αμα δεν αλλάξει κάτι δραματικά θα τερματίσει δεύτερη, κάτι που ισοδυναμεί με απευθείας άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Η Γουλβς σκοράρει τουλάχιστον σε κάθε αναμέτρηση τουλάχιστον ένα τέρμα, ενώ οι “Τίγρεις” δεν σκόραραν εκτός έδρας μόλις σε μια αναμέτρηση πριν από δύο μήνες στο Μίλγουολ. Σοφή επιλογή το να σκοράρουν και οι δύο!

Θα περάσουμε και από τον Ιταλικό βορρά και την πόλη της Πάντοβα. Εκεί η τοπική ομάδα θα φιλοξενήσει σε λίγες ώρες τους κυανέρυθρους του Κρατάνε. Οι γηπεδούχοι παρουσιάζουν μέτρια εικόνα εντός των τεσσάρων γραμμών και έμειναν 7 αγωνιστικές μακριά από το πολυπόθητο τρίποντο! Το θέμα είναι ότι αν συνεχίσουν έτσι θα εχουν σοβαρό βαθμολογικό πρόβλημα καθώς η διαφορά από την ζώνη του υποβιβασμού μειώθηκε στους 3 βαθμούς. Αν και το Κροτονε δεν βρίσκεται σε πολύ καλύτερη μοίρα (2 βαθμούς πιο επανω από την αντίπαλο της) μπορεί η Πάντοβα επιτέλους να πάρει μια βαθιά ανάσα.

                                                                          Προτείνουμε:

                                                                ΑΡΣΕΝΑΛ – ΕΒΕΡΤΟΝ (1)

                                                                ΜΠΛΆΚΜΠΕΡΝ – ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ (Χ)

                                                                ΓΟΥΛΒΣ – ΧΑΛ (G/G)

                                                                ΠΑΝΤΟΒΑ – ΚΡΟΤΟΝΕ (1)

To Top