ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Τα καρντάσια και η… κωλοτούμπα του Προύσαλη στον Κυριακίδη! (video)

Οι δύο παλιόφιλοι από τη Θεσσαλονίκη, αλλά αντίπαλοι για μιάμιση περίπου ώρα το περασμένο Σάββατο στο Ολυμπιακός-Άρης, Κώστας Προύσαλης και Γιάννης Κυριακίδης, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν τα νέα τους σε προσωπικό επίπεδο, τις εντυπώσεις τους γύρω από τον αγώνα τους και να ανανεώσουν το ραντεβού τους για τον ημιτελικό του Λιγκ Καπ.

Οι δύο έμπειροι αθλητές μίλησαν στην κάμερα του volleynews.gr, ξεφεύγοντας μάλιστα από τις καθιερωμένες δηλώσεις που ακολουθούν ένα ματς πρωταθλήματος.

«Ήταν όπως τα σχεδιάσαμε. Όσο ήμασταν σοβαροί το παιχνίδι πήγαινε στα μέτρα μας. Το σημερινό παιχνίδι ήταν μία προπόνηση για το Λιγκ Καπ. Ο Άρης θα έρθει με νέα ομάδα, αλλά είδαμε κάποια πράγματα», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Προύσαλης για το παιχνίδι με τον Άρη, ενώ για το αποψινό ματς με την Ζενίτ Καζάν είπε πως θα είναι μία καλή και δυνατή εμπειρία που θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό στις εγχώριες διοργανώσεις.

Οι παίκτες του Άρη είχαν παράπονα από τη διαιτησία της Μουλά. Εκτός κάμερας ο Κυριακίδης ήταν σίγουρος πως η ομάδα του αδικήθηκε. Μπροστά στη κάμερα όμως άρχισε να μιλάει με… διπλωματία και ο Προύσαλης που είχε κέφια έκανε μπροστά του μία κωλοτούμπα για να δειξει πως άλλα έλεγε πριν και άλλα μετά…

Ο ακραίος των «κίτρινων» παρουσιάστηκε αισιόδοξος για την σωτηρία του Άρη και ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου και του Ερασιτέχνη για ενίσχυση. Όσο για το παιχνίδι του Λιγκ Καπ δεν παρέλειψε κι αυτός να πειράξει με τη σειρά του τον φίλο του λέγοντας «ελπίζω να είναι μία προπόνηση για τον φίλο μου τον Κώστα».

To Top