ΜΠΑΣΚΕΤ

Τα κενά, η ενίσχυση και το νέο sold out!

Ο Άρης γνώρισε την ήττα στο ΣΕΦ αν και στάθηκε αξιοπρεπώς απέναντι σε μια ομάδα που είναι αήττητη στο Ελληνικό πρωτάθλημα και ακόμη είναι επικεφαλής στην Ευρωλίγκα .Κακά τα ψέματα ο Ολυμπιακός με το μπάτζετ που έχει και τις εναλλακτικές λύσεις σε έμψυχο υλικό τώρα είναι μακριά σε δυναμικότητα από αυτή των κιτρινόμαυρων Η ήττα σε αυτό το παιχνίδι ήταν αναμενόμενη.

Μάλιστα ο ΑΡΗΣ χάνοντας από τραυματισμούς τόσο τον Σανόγκο όσο και την Καββαδά ουσιαστικά ξεκίνησε τον αγώνα με μόνο έναν ψηλό παίκτη αξιόπιστη λύση τον Γκουντγουιν . Όμως πολύ γρήγορα και αυτός φορτώθηκε με φάουλ και έτσι ο Καστρίτης είχε στην φαρέτρα το τον Χρηστίδη που μεταγράφηκε πρόσφατα και έκανε μόλις 2-3 προπονήσεις . Μαυτόν πορεύτηκε στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού αλλά και με κάποιες άλλες μεσοβέζικες λύσεις (πέρασε στο πέντε παίκτες που δεν είναι σέντερ).

Παρά τα προβλήματα αυτά οι κιτρινόμαυροι πάλεψαν από το πρώτο έως και το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα και δεν άφησαν τον αντίπαλο τους να τους διασύρει όπως έγινε με άλλες ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους μαυτούς . Ο Αμερικανός Νόα Χόλκερ ήταν ο κορυφαίος (13 πόντους ,14 ριμπαόυντ) και έδειξε ότι ξαναβρίσκει τον καλό του εαυτό.

Αυτή η αγωνιστικότητα και το πάθος των παικτών του άφησαν ικανοποιημένο τον Έλληνα τεχνικό που είναι σε αναζήτηση και άλλου ψηλού ξένου παίκτη μέχρι ο Σανόγκο να είναι καλά και να μπορέσει να αγωνιστεί . Πάντως όλα δείχνουν ότι θα πάει με το υπάρχον έμψυχο υλικό και στο επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο “Nick Galis Hall” το Σάββατο (4/2 στις 7.15μμ) έχοντας τον Καββαδά υγιή και τον Χρηστίδη ποιο έτοιμο αγωνιστικά . Ακόμη και παίκτης να αποκτηθεί μέσα στο επόμενο 24ωρο μέχρι να έρθει να περάσει τις εξετάσεις δεν θα είναι έτοιμος για ένα τέτοιο αγώνα και θα προετοιμαστεί για τον επόμενο με τον Απόλλωνα στην Πάτρα (12/2).

Πάντως ο ΑΡΗΣ στο παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ θα έχει την βοήθεια του κόσμου που θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα της διοίκησης για ένα ακόμη sold out . Το γήπεδο θα πρέπει να θυμίζει και πάλι τις παλιές καλές εποχές του ένδοξου παρελθόντος και ο κόσμος με την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσει να καλύψει ..και τα αγωνιστικά κενά της αγαπημένης του ομάδας.

** Το σχόλιο του ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ στο PRESSARIS είναι μια προσφορά του κορυφαίου ζαχαροπλαστείου ΑΜΟΡΕ!

To Top