Τα κλάματα του Σερ!

Σε μια έντονα συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ανακοίνωσε σήμερα σε όλους τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την αποχώρηση του βάζοντας τα κλάματα για την «οικογένεια της Γιουνάιτεντ».

Ο Σκωτσέζος ήταν στις 6.50 το πρωί στο προπονητικό κέντρο των «κόκκινων διαβόλων» στο Κάρινγκτον και έκανε κάποια τηλεφωνήματα όπου επιβεβαίωσε τις φήμες που είχαν δημιουργηθεί από τον προηγούμενο βράδυ σχετικά με την αποχώρηση του.

Μόλις έφτασε η ομάδα μάζεψε τους παίκτες και το υπόλοιπο προπονητικό προσωπικό και τους ανακοίνωσε ότι αποχωρεί. Στον χώρο, σύμφωνα με πηγές, επικράτησε απόλυτη ησυχία αρχικά λόγω του σοκ, με τους παίκτες της Γιουνάιτεντ να μην μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι ακριβώς συνέβαινε.

 Η συνάντηση λέγεται πως κράτησε μόνο οχτώ λεπτά και αρκετοί παίκτες συγκινήθηκαν πολύ καθώς έφευγαν ενώ ο Σερ Άλεξ έμεινε πίσω μαζί με τον βοηθό προπονητή, Μάικ Φελάν.

Στις 9.20 την ίδια ώρα που η Μάντσεστερ Γιούναιτεντ έβγαζε την επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα για την αποχώρηση του Σερ Άλεξ εκείνος μάζεψε σε ένα χώρο του προπονητικού κέντρου, όλους τους υπαλλήλους της ομάδας από τις μαγείρισσες μέχρι τους προπονητές.

Τότε ήταν που η ατμόσφαιρα φορτίστηκε πολύ και ο Σερ Άλεξ έβγαλε ένα μικρό λόγο διάρκειας δέκα λεπτών, συγκινήθηκε, έβαλε τα κλάματα και ευχαρίστησε όλη την «οικογένεια της Γιουνάιτεντ» για το πόσο τον υποστήριξε όλα αυτά τα χρόνια.

Μάλιστα, ο Φέργκιουσον συγκινήθηκε ακόμα πιο πολύ όταν ανέφερε ότι ίσως κάποιοι από το προσωπικό της ομάδας μπορεί να απολυθούν μετά την αποχώρηση του ενώ φεύγοντας από το Κάρινγκτον αποθεώθηκε από όλους.

Πηγή: sentragoal.gr

To Top