Το… γάντι προς κάθε ενδιαφερόμενο: “Τα κλειδιά της ΠΑΕ είναι κάτω από το χαλάκι”!

Ο Δημήτρης Ηλιάδης μέσα σε 100′ είπε πολλά και διάφορα. Από την πλευρά του τόνισε πολλές φορές ότι η πόρτα της ΠΑΕ είναι ανοιχτή σε οποιονδήποτε επενδυτή, λέγοντας τρεις και τέσσερις φορές τη φράση: “Τα κλειδιά της ΠΑΕ είναι κάτω από το χαλάκι, ας έρθουν να τα πάρουν”!

Παράλληλα, όπως υπογράμμισε η διοίκηση των κίτρινων είναι ανοιχτή σε κάθε επενδυτή που θα παρουσιάσει τα κατάλληλα οικονομικά στοιχεία, τονίζοντας ότι ο δρόμος είναι επίσης ανοιχτός για να παραδώσει το τιμόνι της ΠΑΕ:

“Ο Αρης δεν πουλιέται στα καφενεία, ούτε χρειάζεται η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου για να αλλάξει χέρια. Ο σοβαρός επενδυτής που μπορεί να αποδείξει ότι έχει τα κεφάλαια, μπορεί από τώρα μέσα σε 48 ώρες να γίνει ο κάτοχος των υπαρχόντων μετοχών, να πάρει τα κλειδιά της ΠΑΕ και να διοικεί μέχρι να γίνει η αύξηση. Εμείς δεν θα προβάλουμε καμία αντίσταση. Όλα τα άλλα είναι σενάρια προκειμένου να ανακατώσουν την ομάδα”, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά.

Με αφορμή αυτήν του την τοποθέτηση που ουσιαστικά ρίχνει το γάντι προς κάθε κατεύθυνση μίλησε και για τους “ψευτοεπενδυτές”.

“Από την πρώτη στιγμή που κάθισα στην καρέκλα του προέδρου εμφανίστηκαν διάφοροι υποψήφιοι για την ΠΑΕ Αρης, οι οποίοι τελικώς κατάλαβα ότι περισσότερο ήταν χρυσοθήρες, και λιγότερο επενδυτές.

Θα μπορούσα εάν λειτουργούσα λαμογιακά, το ενδιαφέρον τους να το κάνω σημαία, και να παραμυθιάζω τον κόσμο του Αρη, υποσχόμενος λαγούς με πετραχήλια.

Δεν έκανα επικοινωνιακά παιχνίδια. Δούλεψα αθόρυβα, τους ζήτησα τις απαιτούμενες εγγυήσεις πριν ενημερώσω τους συνεργάτες μου στη διοίκηση, και τους παραπέμψουμε στην ΚΜΑ. Τελικώς αποδείχθηκε ότι ήταν άνθρακας ο θησαυρός” είπε επί λέξει.

 

 

To Top