Τα “κλειστά χαρτιά” του Αλμέιδα και οι σκέψεις του για την 11άδα

Η ΑΕΚ για να παραμείνει στην κορυφή του πρωταθλήματος στο τέλος της κανονικής διάρκειας αυτού, θα πρέπει να περάσει από το “Κλεάνθης Βικελίδης”. Το έργο της φυσικά δεν είναι εύκολο διότι απέναντί της έχει μια δύσκολη ομάδα όπως είναι ο Άρης.

Ο Ματίας Αλμέιδα τις λίγες μέρες που είχε η ομάδα του να προετοιμαστεί για το συγκεκριμένο ματς είδε τους Μουκουντί και Ρότα να μπαίνουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Ο Έλληνας μπακ μαζί με τον Αραούχο βρίσκονται σίγουρα και στην αποστολή της ΑΕΚ.

Θυμίζουμε ότι ο Αργεντινός επιθετικός είχε αγωνιστεί βασικός -σκοράροντας κιόλας- με την ΑΕΚ Β την Πέμπτη (29/2), ύστερα από δική του επιθυμία ώστε να αποκτήσει ρυθμό μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό. Από την άλλη, την ίδια μέρα ο Έλληνας μπακ μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης ύστερα από ένα διάστημα αποφόρτισης που ακολούθησε (μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στις 11/2).

Διαθέσιμος σε σχέση με το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι και ο Κάλενς που εξέτισε την ποινή του, ενώ εκτός παραμένουν ο Γκατσίνοβιτς λόγω έντονων ενοχλήσεων και ο Ζίνι με μυϊκό τραυματισμό.

Ο Ματίας Αλμέιδα έχει κρατήσει “κλειστά χαρτιά” όσον αφορά το αρχικό σχήμα όμως μια σκέψη που θα μπορούσε να προκύψει είναι η εξής: Ο Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια και οι Ρότα, Βίντα, Κάλενς και Πήλιο στην τετράδα της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή προβάδισμα φαίνεται να έχουν οι Γιόνσον, Άμραμπατ, Πινέδα και Ελίασον, ενώ στην επίθεση οι Τσούμπερ και Πόνσε.

To Top