«Τα κορίτσια του Άρη παίζουν και για τη φανέλα!»

Για την υπερπροσπάθεια που θα κάνει η γυναικεία ομάδα χάντμπολ, που καλείται να νικήσει με διαφορά 10 γκολ την Καστοριά για να παραμείνει στην Α2 κατηγορία, μίλησε ο έφορος του τμήματος Βαγγέλης Αγγελούσης στον «Άρης FM 92.8», τονίζοντας ότι οι αθλήτριες των «κίτρινων» θα τα δώσουν όλα, παίζοντας και για τη φανέλα…

Για τον προσεχή αγώνα με την Καστοριά, είπε αρχικά: «Την Κυριακή παίζουμε ένα δύσκολο ματς στον οποίο θα κριθεί η παραμονή μας στην Α2. Θέλουμε ο κόσμος να στηρίξει τον αγώνα των κοριτσιών. Το 90 τοις εκατό των κοριτσιών που αγωνίζονται στην ομάδα είναι Άρη. Η ομάδα παίζει και για τη φανέλα.
Πιστεύω πως αν η ομάδα πιάσει την απόδοση που είχε στους αγώνες με Μακεδονικό και Πρωτοπόρους, θα μπορέσουμε να καλύψουμε την διαφορά των εννέα γκολ από την ήττα του πρώτου αγώνα και να παραμείνουμε στην κατηγορία.

Παράλληλα, επισήμανε ότι στο μέλλον αυτή η ομάδα θα είναι πολύ καλύτερη: «Η ομάδα έχει τις δυνατότητες για πολλά περισσότερα. Τα περισσότερα παιχνίδια που χάσαμε, τα χάσαμε από την απειρία των κοριτσιών. Για παράδειγμα στο ματς με τον Μακεδονικό προηγούμασταν και τελικά πήραμε ισοπαλία. Με λίγη εμπειρία θα κεδρδίζαμε τώρα δεν θα αντιμετωπίζαμε πρόβλημα παραμονής. Πρέπει όμως να πιάσουμε την ίδια υψηλή απόδοση».

Καταλήγοντας, ενόψει του ματς «ζωής ή θανάτου» της Κυριακής, τόνισε: «Πιστεύουμε στη νίκη. Τα κορίτσια στεναχωρήθηκαν με την ήττα του πρώτου αγώνα. Ο αθλητής μετά από μια ήττα πρέπει να πεισμώνει και να θέλει να κερδίσει. Έτσι αντιδρά η ομάδα μας. Αυτό δεν το συναντάς συνήθως στον επαγγελματικό αθλητισμό.
Αν όλα πάνε καλά και η ομάδα παραμείνει στην Α2, του χρόνου θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την άνοδο μας στην Α1.
Αυτή η χρονιά είναι δύσκολη και πιστεύω πως του χρόνου να θα είμαστε πολύ καλύτερα».

Στη συνέχεια, ο κ. Αγγελούσης κάλεσε τον κόσμο του Άρη να βρεθεί στον πλευρό της ομάδας: «Δεν θέλουμε να ζητήσουμε. Θέλουμε να απαιτήσουμε από τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο κοντά μας! Η ώθηση που θα μας δώσει με τη φωνή του, είναι πολύ σημαντική για εμάς. Και στην Καστοριά είχαμε την στήριξη των οπαδών του Άρη και ευχαριστούμε πολύ τους φίλους της ομάδας που ήρθαν στο γήπεδο της Καστοριάς».

Για τα οικονομικά προβλήματα του ελληνικού ερασιτεχνικού αθλητισμού, είπε: «Υπάρχουν πολύ σημαντικά προβλήματα στον ελληνικό αθλητισμό γενικά και στο γυναικείο χάντμπολ ειδικά, στις μεταφορές των ομάδων, στον εξοπλισμό κ.ά.. Εμείς ως Αρειανοί φίλαθλοι πρέπει να στηρίζουμε και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Πρέπει να είμαστε κοντά στις ομάδες».

Για την αντιμετώπιση που έχει ο Άρης από τη διαιτησία ακόμη και στον Ερασιτέχνη, τη σημασία ενίσχυσης της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ αλλά και τις ακαδημίες του συλλόγου, σημείωσε: «Διαπιστώνω, όντας μέλος του ερασιτέχνη, πως η αντιμετώπιση που πολλές φορές έχουν τα τμήματα του Άρη είναι κακή, από ανθρώπους με κόμπλεξ για τον Άρη. Ο Άρης είναι η πιο καθαρή ομάδα στον ελληνικό χώρο. Πρέπει να δυναμώσουμε τη Λέσχη και όσο μπορεί ο κόσμος να στηρίζει τα παιχνίδια του ερασιτέχνη Άρη.
Τα παιδιά αγαπάνε τον Άρη και παίζουν για τη φανέλα. Αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον του συλλόγου. Σε αυτούς πρέπει να βασιστεί, καθότι κάποια από αυτά θα στελεχώσουν και τις πρώτες ομάδες, να καταξιώσουν τον Άρη και να τον οδηγήσουν ψηλά».

To Top