Τα… κουμπαράκια θέλουν να επιστρέψουν στην ΕΠΟ με Ζαγοράκη!

Ο Νίκος Τζώρτζογλου, κουμπάρος του Βασίλη Γκαγκάτση, πρότεινε για πρόεδρο της ΕΠΟ τον κουμπάρο του Γκαγκάτση, Θόδωρο Ζαγοράκη! Παράλληλα, χαρακτήρισε τον Πιλάβιο έντιμο, αλλά λίγο…
Απίστευτες ομολογίες για… συγκοινωνούντα δοχεία και τις… άριστες σχέσεις του Εργοτέλη με τον ΠΑΟΚ! Οι μάσκες πέφτουν για τους κατά τ’ άλλα… μακεδονομάχους, με τις κουμπαριές και τις αβάντες από την Κρήτη στη Θεσσαλονίκη, μέσω… Αθηνών. 

Την πρότασή του για τον επόμενο πρόεδρο της ΕΠΟ έκανε στο «Αθλητικό Metropolis» ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Κρήτης, ο Νίκος Τζώρτζογλου (που ακόμα είναι βασικός μέτοχος στον Εργοτέλη). Της ΕΠΟ όλων των Ελλήνων (εδώ γελάνε…) που παραμένει εγκλωβισμένη σε συγκεκριμένα συμφέροντα και ευνοεί την αβάντα συγκεκριμένων ομάδων, μέσω της ΚΕΔ.

Ο κουμπάρος του Βασίλη Γκαγκάτση (o oποίος Γκαγκάτσης είναι νομικός σύμβουλος του Βαγγέλη Μαρινάκη) επεσήμανε ότι ο Ζαγοράκης είναι ιδανικός γιατί είναι άφθαρτος και τόνισε ότι δεν θα πρέπει κανείς να συνδέει την πρότασή του με το γεγονός ότι και ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ είναι κουμπάρος με τον Γκαγκάτση.

Μεταξύ άλλων, τόνισε: «Προτείνω για πρόεδρο της ΕΠΟ τον Ζαγοράκη γιατί είναι άφθαρτος, ενώ ο Πιλάβιος είναι έντιμος, αλλά λίγος. Μην συνδέετε την πρότασή μου με το γεγονός ότι είμαι κουμπάρος του Γκαγκάτση γιατί η συγγενική μας σχέση ξεκίνησε πριν 18 χρόνια όταν ήταν απλώς ένας δικηγόρος. Ούτε να την συνδέσετε με το ότι ο Ζαγοράκης είναι κουμπάρος του Γκαγκάτση.

Πράγματι ωφέλησα τον Εργοτέλη με τη μετακίνηση του Κουτσιανικούλη στον ΠΑΟΚ. Ο Εργοτέλης πήρε 1,9 εκ.ευρώ και κράτησε το 30% των δικαιωμάτων και ο παίκτης γύρισε στο Ηράκλειο χωρίς να πάρει δραχμή ο ΠΑΟΚ. Απλώς διατήρησε το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη».


«Είναι ενδιαφέρον να δούμε αν ο κουμπάρος από βόρεια θα αντιδράσει στην πρόταση που έκανε ο άλλος, ο νότιος κουμπάρος. Όσο για τον… βασικό κουμπάρο, βρίσκεται στην αναμονή», σχολίαζει σχετικά το soccerplus.gr.

To Top