Τα λένε αυτήν την ώρα διοίκηση και Τσιώλης στο Κλεάνθης Βικελίδης

Στους παίκτες του απέφυγε να πει πολλά: “θα μιλήσουμε με τη διοίκηση και θα ενημερωθείτε” είπε μόνο και… βυθίστηκε στις σκέψεις του.
Ο Θεσσαλός προπονητής θα επιμείνει στην παραίτησή του, θεωρώντας ότι δνε μπορεί με τα σημερινά δεδομένα να αναστρέψει την κατάσταση στην ομάδα. Το ζητούμενο είναι ποια θα είναι η οριστική απόφαση.
“Μόνο αν γίνουν μεγάλες αλλαγές θα μπορούσα να συνεχίσω…” έλεγε στο στενό του περιβάλλον, όταν τέθηκε το θέμα να μην γίνει δεκτή η παραίτησή του αυτή από την διοίκηση.

Διαβάστε το ρεπορτάζ για το τι προηγήθηκε νωρίτερα:

Η αντίστροφη μέτρηση των εξελίξεων στην ΠΑΕ Άρης ξεκίνησε. Στα γραφεία της ΠΑΕ στην Αλκμήνης βρίσκονται τα μέλη του διοικητικού συμβούλιου, προκειμένου να πάρουν τις καθοριστικές αποφάσεις για την «επόμενη μέρα» του συλλόγου, με πρώτη απ’ όλες το διαζύγιο με τον Σάκη Τσιώλη. Το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και η νέα απώλεια βαθμών στο ΟΑΚΑ έχει προκαλέσει μαύρα σύννεφα πάνω από την ομάδα και έχει φέρει την έντονη αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Τσιώλη…

Όπως είναι γνωστό, ο Σάκης Τσιώλης «έθεσε εαυτόν» στη διάθεση της διοίκησης και απομένει πλέον να παρθούν όλες εκείνες οι αποφάσεις που θα καθορίσουν το άμεσο μέλλον της ομάδας.

Ο 52χρονος προπονητής μετά από συνεννόηση με τους διοικούντες του Άρη αναμένεται να βρεθεί από στιγμή σε στιγμή στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης προκειμένου να συζητήσει για τις οριστικές αποφάσεις που θα πάρουν από κοινού.
Θεωρείται σχεδόν βέβαια, η επικύρωση του διαζυγίου, ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Αν και εφόσον λυθεί η συνεργασία Άρη – Τσιώλη, οι κίτρινοι θα πρέπει να είναι έτοιμοι για την διάδοχη κατάσταση. Ήδη έχει ξεκινήσει έρευνα της αγοράς, ώστε να είναι άπαντες προετοισμένοι για κάθε ενδεχόμενο…

Πριν από λίγη ώρα πέρασαν την πόρτα των γραφείων της ΠΑΕ, οι διοικούντες Αγαπητός Βαλογιώργης και Θέμης Μπεκιάρης και ενσωματώθηκαν στο διοικητικό συμβούλιο που βρίσκεται σε εξέλιξη. “Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τον σύλλογο”, είπαν και παρέπεμψαν για οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη μετά το τέλος του συμβουλίου.

Το διοικητικό συμβούλιο είναι σε εξέλιξη, όμως σύμφωνα με μία πληροφορία που διέρρευσε, οι διοικούντες εξετάζουν ακόμα και την περίπτωση να κρατήσουν τον Τσιώλη και για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, δίνοντας άλλη μία ευκαιρία! Προς το παρόν δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί αυτή η πληροφορία, αφού το δ.σ. “τρέχει” αυτή την ώρα…

 
To PRESSARIS θα σας ενημερώνει συνεχώς… Μείνετε συντονισμένοι…

To Top