ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τα “λυμένα” χέρια του Ερέρα με το πλήρες ρόστερ

Ο Πάκο Ερέρα έχει κάθε δικαίωμα να… χαμογελά. Από τη μία το εκρηκτικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και από την άλλη η πληρότητα στο ρόστερ που εντυπωσιάζει.

Η μεταγραφή του Μεργκίμ Μάβραϊ, εκτός του ότι… τάραξε τα νερά στο ελληνικό πρωτάθλημα, ήρθε για να καλύψει και το τελευταίο… κενό που υπήρχε στο ρόστερ του Άρη. Ο Πάκο Ερέρα είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποκτηθεί ένας υψηλόσωμος αριστεροπόδαρος στόπερ και η διοίκηση δεν του χάλασε το χατίρι.

Αν και… κλισέ, η έκφραση «ευχάριστος πονοκέφαλος» αποτυπώνει επακριβώς το πως μπορεί να βιώνει από εδώ και στο εξής ο Ίβηρας προπονητής, το γεγονός πως θα έχει να επιλέξει για δύο θέσεις, τέσσερις ποδοσφαιριστές έμπειρους και πολύ ποιοτικούς. Φυσικά υπάρχει και η άλλη όψη. Αυτή της διαχείρισης των προσωπικοτήτων.

Το έργο του Ισπανού, έχοντας στα χέρια του ένα πλήρες ρόστερ, από τη φύση του φαντάζει δύσκολο. Αν και έχει καταφέρει να μεταδώσει στους παίκτες του τη φιλοσοφία του… «πάνω απ΄όλα το συμφέρον της ομάδας», θα πρέπει και να διατηρήσει την ηρεμία που υφίσταται ήδη στα αποδυτήρια.

Επιθυμία του κάθε ποδοσφαιριστή είναι να αγωνίζεται, όμως η τελική απόφαση ανήκει στον ίδιο τον Πάκο Ερέρα, που… ευτυχώς έχει αποδείξει από νωρίς, πως δεν στέκεται σε πρόσωπα και υψηλά συμβόλαια, επιλέγοντας με μοναδικό κριτήριο την αγωνιστική ετοιμότητα ενός παίκτη.

To Top