ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα λόγια να γίνουν πράξη! Η τοποθέτηση του προέδρου της ΕΠΟ ισχυρό χαρτί για την αποκατάσταση της αδικίας

Η μεγαλειώδης πορεία των χιλιάδων φίλων του Άρη στους δρόμους της Θεσσαλονίκης την Παρασκευή το βράδυ προκάλεσαν… σεισμικές δονήσεις με αποτέλεσμα να υπάρξει η άμεση παρέμβαση-αντίδραση του Θόδωρου Ζαγοράκη.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ τοποθετήθηκε επίσημα, τονίζοντας πως «μια τέτοια απόφαση είναι λογικό να εγείρει αντιδράσεις και να προκαλεί δυσπιστία ως προς τα κίνητρα της» και κάνοντας λόγο για «μια απόφαση άδικη για το ίδιο το ποδόσφαιρο».

Τα όσα σημείωσε ο Θόδωρος Ζαγοράκης αποτελούν ισχυρό χαρτί για την άμεση αποκατάσταση της αδικίας σε βάρος του Άρη, που τιμωρήθηκε με αφαίρεση έξι βαθμών από το νέο πρωτάθλημα σε μια υπόθεση όπου αποδεδειγμένα δε φέρει καμία ευθύνη.

Η πίεση της κιτρινόμαυρης οικογένειας και προπάντων των επικεφαλής της ΠΑΕ Άρης με το νομικό τμήμα όχι μόνο δεν πρέπει να σταματήσει, αλλά να συνεχίσει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ούτως ώστε ο Άρης να ξεκινήσει στο πρωτάθλημα από την ίδια αφετηρία με τις υπόλοιπες ομάδες.

Τα λόγια του προέδρου της ΕΠΟ δεν πρέπει να μείνουν λόγια, αλλά να μετουσιωθούν σε πράξεις! Θυμηθείτε ΕΔΩ τα όσα δήλωσε ο Θόδωρος Ζαγοράκης, ο οποίος στέκεται στο πλευρό των «κιτρινόμαυρων».

To Top