ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα λόγια στέρεψαν, ώρα για πράξεις! Μονόδρομος η νίκη κόντρα στον ΟΦΗ (20:30 – PRESSARIS LIVE)

Τα λόγια στέρεψαν, ώρα για πράξεις! Μονόδρομος η νίκη για τον Άρη κόντρα στον ΟΦΗ (20:30 – PRESSARIS LIVE).

Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου αναζητεί την αγωνιστική της διέξοδο, απώλεσε πολύτιμους βαθμούς. Η πραγματικότητα είναι σκληρή και δεδομένη: ο Άρης έχει μπροστά του τέσσερα παιχνίδια μέχρι την μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του Μουντιάλ. Θα αντιμετωπίσει κατά σειρά ΟΦΗ (εντός), Ατρόμητο (εκτός), Λαμία (εντός), ΠΑΣ (εκτός), τέσσερα παιχνίδια όπου το απόλυτο των νικών είναι μονόδρομος.

Με τέσσερις νίκες, ο Άρης θα κλείσει τον πρώτο γύρο με 25 βαθμούς -τη στιγμή που πέρσι ολοκλήρωσε τα πρώτα 13 παιχνίδια με 23 βαθμούς- και θα έχει στη συνέχεια τη δυνατότητα να μπει, όπως όλες οι ομάδες σε μια πρωτόγνωρη διαδικασία μεγάλης διακοπής λόγω του Μουντιάλ.

Από σήμερα καλείται να κάνει την αρχή! Ο Άγγλος τεχνικός μετράει την επιστροφή των Μπράμπετς, Μαντσίνι, Καμάτσο, αλλά και τις απώλειες των Ζερβίνιο, Πάλμα.

Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Μάνου Γκαρθία, Ματέο Γκαρσία, Μαντσίνι, Γκρέι, Εμπακατά, Ενκουλού, Ντιόπ, Νταμπό, Οντουμπάτζιο, Πίρσμαν, Μαζικού, Ετέμπο, Καμάτσο, Ροντρίγκες, Χατζηιωάννου.

To Top