Τα λόγια τέλος! Γκολ, νίκη, οξυγόνο…

Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη για τον Άρη, ο οποίος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:30, PRESSARIS-LIVE). Τα λόγια έχουν στερέψει. Ήρθε η ώρα για γκολ, νίκη και βαθμολογικό οξυγόνο…

Oι κίτρινοι βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, θέλουν την νίκη για να αποδράσουν από την κρίση, να πατήσουν στα πόδια τους και να συνεχίσουν με αποφασιστικότητα τη μάχη της επιβίωσης.

Τα πλάνα του Γιάννη Μιχαλήτσου είναι λίγο πολύ γνωστά. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Διούδης, ο οποίος μπροστά του θα έχει από δεξιά προς αριστερά τους Ψυχογιό, Πουλίδο, Παπαζαχαρία και Ζαραδούκα. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Κοέλιο και Παπαστεριανός, ενώ στα πλάγια θα βρίσκονται οι Διαμαντάκος και Καζναφέρης.

Ρόλο οργανωτή θα έχει ο Τάτος, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Αγκάνθο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γκελής, Αγγελούδης, Ηρακλής, Καραγιάννης, Κοτσαρίδης, Οικονομόπουλος, Σουνάς και Τριανταφυλλάκος.

«Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι η αρχή από μια σειρά δύσκολων αγώνων που έχουμε μπροστά μας, στα οποία πρέπει να πάρουμε βαθμούς. Πιστεύω ότι αυτή τη φορά θα παρουσιάσουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο που θα φέρει βαθμούς στην ομάδα και χαρά στον κόσμο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 56χρονος τεχνικός στους παίκτες κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

Ο Φάμπρι στην αποστολή που ανακοίνωσε έμεινε ξανά εκτός ο Σπυρόπουλος, αφού θεωρείται ότι δεν είναι έτοιμος. Όλοι οι υπόλοιποι που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο, πλην του Φιγκερόα φυσικά ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη.

Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Μπουνσόνγκ, Πίντο, Κάιπερ, Βιτόλο, Σο, Εσπράθα, Σισόκο, Ζεκά, Τοτσέ.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Δημήτρης Στυλιάρας.

To Top