ΑΠΟΨΕΙΣ

Τα λόγια τέλος! Πράξεις με νίκες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ…

Με κάποιο τρόπο, όποιος και αν είναι αυτός, ο Άρης πρέπει να επιστρέψει άμεσα στις νίκες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, τις ναυαρχίδες του συλλόγου.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Οι παίκτες πρέπει να πιστέψουν περισσότερο στους εαυτούς τους, να κατανοήσουν σε ποια ομάδα βρίσκονται, ποιον κόσμο αντιπροσωπεύουν και τι σημαίνει να παίζεις για τον Άρη. Η ιστορία και το DNA των «κιτρινόμαυρων» είναι συνυφασμένα με τις νίκες και σε αυτό το δρόμο οφείλουν να φέρουν ξανά τις ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ, βγάζοντας αντίδραση και δείχνοντας σφυγμό.

Και στα δύο τμήματα οι παίκτες αδικούν τους εαυτούς τους με την εικόνα που παρουσιάζουν στους αγωνιστικούς χώρους, πόσω μάλλον με τα αποτελέσματα, που τις τελευταίες εβδομάδες είναι απογοητευτικά και πικρά για τον κόσμο του Άρη. Οι συνθήκες εργασίες, ειδικά σε σχέση με προηγούμενα χρόνια, είναι καλές, το κλίμα στις ομάδες ιδανικό και ο κόσμος βρίσκεται, όπως πάντα, κοντά στον Άρη.

«Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, ο καθένας πρέπει να δώσει τον καλύτερο εαυτό του για να κερδίσουμε» είπε μεταξύ άλλων χθες ο νέος προπονητής του Άρη, Γιάννης Καστρίτης. Αυτό πρέπει να κάνουν όλοι στον Άρη.

Ανεξαρτήτως ποιος είναι στο τιμόνι, είτε λέγεται Καστρίτης, είτε Αγγέλου, είτε Παντελίδης, είτε Ερέρα, είτε ….., όλοι πρέπει να κάνουν τα πάντα για να κερδίζει η ομάδα. Αυτή είναι η νοοτροπία του αρειανού φιλάθλου και αυτό θέλει να βλέπει από τους παίκτες. Λίγα λόγια και πολλές πράξεις.

Αρχής γενομένης από αύριο με το ματς κόντρα στον Εργοτέλη ο ποδοσφαιρικός Άρης οφείλει να πάρει το διπλό, να προκριθεί και να κοιτάξει με αισιοδοξία και πίστη την πορεία του στο Κύπελλο προς την κατάκτηση του τίτλου. Και μετά να κερδίσει στην Ξάνθη δίνοντας ξανά την ευκαιρία στον κόσμο της ομάδας να χαμογελάσει.

Μάλιστα, το πρόγραμμα στη συνέχεια μετά την 20ήμερη διακοπή, ευνοεί για ένα καλό σερί νικών. Η ποιότητα υπάρχει στο ρόστερ, οι παίκτες πρέπει να πατήσουν γερά στα πόδια τους, να γεμίσουν αυτοπεποίθηση την ψυχή τους και να βγάλουν το 100%. Έτσι θα έρθουν τα θετικά αποτελέσματα.

Στο μπασκετικό τμήμα η ποιότητα μπορεί να υπολείπεται σε σχέση με τις άλλες ομάδες, όμως και εδώ οι παίκτες αδικούν τους εαυτούς τους. Πλέον με την έλευση του νέου προπονητή και την αλλαγή της ψυχολογίας οι «κιτρινόμαυροι» οφείλουν να πάρουν τη νίκη κόντρα στον Χολαργό.

Ο κόσμος θα γεμίσει το Παλέ, θα στηρίξει την ομάδα με τον δικό του μοναδικό τρόπο και ο Άρης θα επικρατήσει. Το ίδιο πρέπει να κάνει η ομάδα και θα το κάνει στον επόμενο αγωνιστικό μήνα με αντιπάλους την Κύμη (εκτός), τον Ήφαιστο (εντός), το Ρέθυμνο (εκτός) και το Λαύριο (εντός).

To Top