ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τα λόγια του Τζόρνταν… ευαγγέλιο για τον Κάμινγκς και σήμερα και για πάντα! (photo)

Δύο μέρες πριν ο Γουίλ Κάμινγκς πόσταρε στο instagram ένα απόσπασμα από συνέντευξη του Μάικλ Τζόρνταν. Τα λόγια του κορυφαίου όλων των εποχών είναι… προσευχή και τον οδηγούν. Και σήμερα στον τελικό του Κυπέλλου και στην καριέρα του και στην ζωή του.

Το απόσπασμα της συνέντευξης του Τζόρνταν στον Αχμάντ Ρασάντ είναι η απάντηση του κορυφαίου όλων των εποχών στην ερώτηση αν ο φόβος ή η αποτυχία υπήρξαν κίνητρο στην καριέρα του. Απάντησε πως “ποτέ δεν φοβήθηκα γιατί έβαλα πολλή δουλειά σε ότι έκανα. Η σκληρή δουλειά στο γήπεδο εξουδετερώνει τον φόβο. Όταν δουλεύεις σκληρά, δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι, γιατί ξέρεις τι είσαι ικανός να κάνεις και τι όχι”.

Lifetime mood…

A post shared by William Cummings (@willcummings) on

Αυτά τα λόγια είναι… ευαγγέλιο για τον Κάμινγκς. “Το είχα το βίντεο κλιπ κρατημένο στο κινητό μου και αποφάσισα να το ανεβάσω. Είναι λόγια που με οδηγούν, που αντιπροσωπεύουν αυτό που είμαι και που θέλω να γίνω μέσα από την σκληρή δουλειά. Όχι να γίνω Τζόρνταν… Αλλά είναι αυτός ο τρόπος σκέψης μου σε όλη την καριέρα μου και έτσι αντιμετωπίζω και τον σημερινό αγώνα”, είπε ο Αμερικανός γκαρντ και πρόσθεσε πως “θα πρέπει να βγούμε και να παίξουμε σκληρή άμυνα. Όταν το κάνουμε αυτό και έχουμε συγκέντρωση, δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Μέσα από την άμυνα θα πρέπει να αναπτύξουμε το τρανζίσιον παιχνίδι μας και να βρούμε εύκολα καλάθια”.

To Top