Τα λόγια του Τόμας οδηγός για το φινάλε του πρωταθλήματος

Τα χθεσινά λόγια που χρησιμοποίησε ο Τόρεϊ Τόμας όταν ρωτήθηκε για την βαθμολογική θέση του Άρη αντικατοπτρίζουν και την φιλοσοφία που υπάρχει μέσα στην ομάδα.

Ο Αμερικανός είπε ότι “είμαστε σε καλό σημείο βαθμολογικά, αλλά είναι γεγονός ότι έχουμε δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια. Δε μετράει η θέση που βρίσκεσαι τώρα, αλλά αυτή που θα καταλήξεις στο τέλος της σεζόν. Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και δεν έχεις άλλη επιλογή από το να βλέπεις κάθε αγώνα ξεχωριστά. Αυτό κάνουμε κι εμείς και στο τέλος θα γίνει το ταμείο”.

Δεν μπορεί ο Άρης σε ένα πρωτάθλημα όπου με εξαίρεση τους δύο πρώτους, όλοι οι υπόλοιποι μπορούν να κερδίσουν εντός ή εκτός έδρας τον οποιονδήποτε. Υπάρχει ανταγωνισμός και σε αυτόν τον ανταγωνισμό επιβιώνει ο πιο συγκεντρωμένος, ο πιο έξυπνος και όχι απαραίτητα ο καλύτερος, γιατί ακριβώς οι διαφορές είναι δυσδιάκριτες. 

Οι κίτρινοι έχουν καταφέρει να είναι σήμερα φαβορί για την 4η θέση και να έχουν ελπίδες για την 3η θέση επειδή ακριβώς έχουν παρουσιάσει αξιοπρόσεκτη συγκέντρωση και εξυπνάδα στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζονται τις καταστάσεις και τα δεδομένα. Εφόσον διατηρήσουν αυτά τα στοιχεία ως το τέλος και παραμείνουν υγιείς, τότε είναι βέβαιο ότι θα βρουν τις νίκες που απαιτούνται μακριά από τη Θεσσαλονίκη (Κηφισιά, Κολοσσός, ΑΕΚ, Τρίκαλα, Ρέθυμνο) για να διατηρηθούν στην πρώτη τετράδα.

To Top