“Τα μάτια και τα αυτιά μας την Κυριακή στο Αγιονέρι…”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιάννης Βένος σε δηλώσεις που παραχώρησε δεν έκρυψε την απογοήτευση του για το γεγονός ότι οι “κίτρινοι” δεν έχουν ήδη εξασφαλίσει την άνοδο, εξηγώντας τους λόγους.

“Έχω αγωνία μεγάλη για το αν θα ανέβει ο Άρης. Φτάσαμε στο σημείο να μην εξαρτάται η άνοδος από τον Άρη. Αυτό είναι το κακό.Έγινε λάθος από την αρχή στον σχεδιασμό. Ο Άρης θα έπρεπε να έχει πάρει τα ηνία από τον δεύτερο γύρο και να μην έχει κανείς αγωνία. Εμείς όμως βρισκόμαστε δύο αγωνιστικές πριν το τέλος και κανείς δεν ξέρει τι μέλει γενέσθαι.Έχουμε ελπίδες, το καθήκον μας και αν περιμένουμε τον Πανσερραϊκό”, τόνισε αρχικά στο “Αθλ. Μετρόπολις” για να ολοκληρώσει:

“Ευτυχώς έγιναν μία δύο καλές ενισχύσεις τον Ιανουάριο, γιατί αν είχε ο Άρης την ομάδα που ξεκίνησε το πρωτάθλημα θα γελούσε και το… παρδαλό κατσίκι, ούτε στη μέση της βαθμολογίας δεν θα μπορούσε να είναι. Είναι παίκτες που βοηθάνε, έχουν μία ποιότητα και φαίνεται στο γήπεδο.Ο Πανσερραϊκός μπορεί να στραβοπατήσει. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Δεν πιστεύω ότι θα έχει πρόβλημα με την Καβάλα ο Άρης, αλλά τα μάτια και αυτιά μας όμως την Κυριακή θα είναι στο Αγιονέρι”.

 

To Top