ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα μάτια… ορθάνοιχτα, προσοχή στις προκλήσεις και σε κάθε είδους “παγίδα”!

Τελευταίο ματς για το 2019 στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για τον Άρη, που υποδέχεται την νεοσύστατη ομάδα του Βόλου!

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Μία ομάδα η οποία φρόντισε από την αρχή να κάνει αισθητή την παρουσία και τις… προτιμήσεις της, καθώς απέκτησε μισή ντουζίνα δανεικούς από τον ΠΑΟΚ.

Άλλωστε, κόβει και ράβει σε αυτήν ο γνωστός και μη εξαιρετέος δήμαρχος, που πανηγύριζε πριν λίγα χρόνια που άφηνε τον Άρη εκτός Ευρώπης, παρότι διαλύθηκε λίγους μήνες μετά η τότε ομάδα του και χάθηκε οριστικά από τον χάρτη.

Οι προκλήσεις αμέτρητες και δεν έχουν να κάνουν μόνο με το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Ορίστηκαν Τζήλος και Κομίνης, σε μία νέα προκλητική στάση της ΚΕΔ απέναντι στον Άρη, δείχνοντας ξεκάθαρα πως επιδιώκει την “εξόντωσή” του!

Είναι μια ακόμη επίδειξη θρασύτητας, που επιβάλλει στους φιλάθλους των κιτρινόμαυρων μια συγκεκριμένη στάση. Μια στάση υπεροχής, όπως μόνο αυτοί γνωρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, απέναντι στο ρεύμα…

Ο κόσμος του Άρη γνωρίζει τι συμβαίνει, έχει αντιληφθεί πρόσωπα και καταστάσεις, γνωρίζει να παλεύει και καλείται να δώσει μαζικά το παρών, να στείλει το μήνυμα από την κερκίδα με την γνωστή θερμή του συμπαράσταση και φυσικά να έχει τα μάτια του ανοιχτά και καθαρό μυαλό απέναντι σε προκλήσεις ή “παγίδες” που ενδεχομένως θα προκύψουν. 

Άλλωστε μην ξεχάσει κανείς πως αν ορισμένων ο στόχος δεν είναι αποκλειστικά το σημερινό ματς, είναι το… επόμενο εντός έδρας! Κι όλοι ξέρουμε ποιο είναι αυτό το ματς. Είναι αυτό απέναντι στους ψευτοεξυγιαντές, τους νέους χαλίφηδες του ελληνικού ποδοσφαίρου!

To Top